"Extant" ve "Under The Dome" Yeni Sezon Onayı Aldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,844
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1412886860.jpg

CBS'in yaz ekranlarında yayınlanan iki bilim kurgu dizisi olan Under the Dome ve Extant yeni sezon için yenilendi.

Steven Spielberg'ün yapımcılık şirketi imzası taşıyan iki diziden özellikle Halle Berry'nin başrolünde yer aldığı Extant'ın yenilenmesi şaşırtıcı bulundu. Öyle ki dizi, reytingleriyle kanalını pek de memnun edememişti. Hatta sezon finalinin bir hafta önceye alınması ve saatinin de değiştirilmesi dizinin gözden çıkarılmış olabileceğine yorumlanmıştı. Fakat CBS dizinin arkasında durarak ikinci sezon onayını diziye verdi.

Çok yüksek reytingler alamasa da yaz ekranının çok izlenen dizilerinden olan ve sosyal medyada da ilgi gören Under the Dome ise üçüncü sezon için yenilendi.

CBS yaz işlerinden Big Brother'ı iki sezon için yenilediğini geçtiğimiz haftalarda duyurmuştu. Kanalın yaz ekranında yayına süreceği bir diğer dizi ise yeni dizi "Zoo" olacak...

Öte yandan kanalın bir diğer yaz dizisi olan Reckless ise ilk sezon sonunda iptal edildi.

Extant'ı izlemeyi 3-4 bölüm izledikten sonra bırakmıştım, Under the Dome'un yeni sezon onayını almasını bekliyordum zaten sevindim. :)

UTD'ye şaşirmadım ve bekliyorduk zaten :) 4'de biter o kesin :A

Extant nasıl almişssa :F 3'ü göremez:F

under the dome'un 3. sezon onayı alması iyi olmuş ama bence fazla zorlamadan bitirsinler 3. sezonda :D