Evrim Keklik, ‘Hayatın İçinden’ Programına Dahil Oldu!

dreamy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
11,948
Puanı
710
EnLqs10XEAEiad9

Survivor 2020’de yaptığı açıklamalarla ve tartışmalarla bir zamanların gündemden düşmeyen ismi Evrim Keklik, UçanKuş TV’nin gündüz kuşağı programı ‘Hayatın İçinden’e dahil oldu.

Hafta içi her sabah güncel olayların alınan konuklarla değerlendirildiği programın yorumculuğunu, bundan böyle Erol Köse ve Esra Aydoğdu’nun yanısıra Evrim Keklik de üstlenecek.

Dün Uçankuş paylaşınca programa bakmıştım ama başka bir program olsaydı daha iyi olurdu. :A

Ama UçanKuş'tan başka kanal da almazdı zaten. :F

Son düzenleme:
  • Olmamış
Reactions: dreamy
Dün Uçankuş paylaşınca programa bakmıştım ama başka bir program olsaydı daha iyi olurdu. :A

Ama UçanKuş'tan başka kanal da almazdı zaten. :F
Sen öyle san, bu bir başlangıçtı. Yakında Survivor Panorama’ya kadar yükselecek Queen. :Z Nisa ve türevleri Youtube kanallarıyla idare etsin. :A

Sen öyle san, bu bir başlangıçtı. Yakında Survivor Panorama’ya kadar yükselecek Queen. :Z Nisa ve türevleri Youtube kanallarıyla idare etsin. :A
En azından Uçankuş gibi bir kanala düşmüyorlar. :A Evrim'i binler, Nisa ile Barış'ı milyonlar izliyor hem yakında Exxen'in rekor kıracak yapımlarında yer alacaklar. :A

• Üzücü
Beni nasıl etiketlemezsin @dreamy 😱
Şuan farkettim konuyu :A
Evrim'i daha çok görelim :bhr:

• Harika
Beni nasıl etiketlemezsin @dreamy 😱
Şuan farkettim konuyu :A
Evrim'i daha çok görelim :bhr:
Görünce çok sevindim, Instagram hikayelerine pek bakmıyordum dün şans eseri görünce şaşırdım baya. Artık darısı Survivor Panorama’ya. :Z Ekrana çok yakışıyor. 🥺

• Harika
Reactions: Dosi
Rating Sonuçları açıklanmış..
Manisa bölgesinde bir noktada yoğunluk var diyorlar :A :A :A