Evrim Alasya ve Kerem Alışık Aşk Yaşıyor!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
68,703
Puanı
1,060

Evrim Alasya ve Kerem Alışık cephesinde sürpriz gelişme!

Kızılcık Şerbeti dizisi ile adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu Evrim Alasya, Aşk Biter Mi? adlı tiyatro oyununda sevgilisini canlandıran Kerem Alışık ile yeni bir aşka yelken açtı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamaya çalışan ikili havaalanında el ele görüntülendi.

Kaynak: NTV

Artık alıştık bu tarz haberlere. Önce dizide sonra gerçekte. Dizi bittiğinde aşkları bitmez umarım b

Ben aşkta yaşa takılmam. İki insan birbirinden hoşlanıyorsa ve güzel vakit geçiriyorsa yaşın bir önemi yoktur. Ancak birazdan soracağım soruyu toplumun ikiyüzlülüğüne dikkat çekmek için yazacağım ;

Kerem Alışık 1960, Evrim Alasya 1979 doğumlu.
Yani Kerem Bey Evrim Hanım'dan 19 yaş büyük.
Bu haber gayet normal bir şekilde ve yorumsuz servis edildi. Çünkü zaten "normal" bir olay.

Pekii, sevgili forum arkadaşlarım, sizce kadın erkekten 19 yaş büyük olsaydı, bugün sosyal medyada ve magazin programlarında ne/neler konuşuluyor olurdu?

@serhatt @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @The_Erinch @12.Adam @Zeyno @Dosi @xemrexxx @Bully @tekin

Çirkin ve hoş olmayan, önyargılı şeyler konuşulacaktı.

Parası için birlikte diyeceklerdi. Erkek kadın farketmiyor diyorlar

Reactions: Royal_Highness

Yaṣlar ilerleyince yaṣ farkına pek önem verilmiyor ama kadın daha büyük olsaydı kesin negatif haberler olurdu.

Ortalık ayağa kalkmıştı halbuki iki durumun da aynı şekilde karşılanması gerekiyor ama işte...

Çirkin ve hoş olmayan, önyargılı şeyler konuşulacaktı.
Parası için birlikte diyeceklerdi. Erkek kadın farketmiyor diyorlar
Yaṣlar ilerleyince yaṣ farkına pek önem verilmiyor ama kadın daha büyük olsaydı kesin negatif haberler olurdu.
Ortalık ayağa kalkmıştı halbuki iki durumun da aynı şekilde karşılanması gerekiyor ama işte...
Tam olarak bunlar 👏🏻👏🏻👏🏻💯💯💯

Cevapladığınız için teşekkürler forumdaşlarım

Alt sıradaki isimleri sonradan editle eklemiş olduğun için bana her hangi bir bildirim gelmemiş.
onunda bir sınırı vardır bence. Yaş fazla ilerleyince o da sıkıntılı.

Alt sıradaki isimleri sonradan editle eklemiş olduğun için bana her hangi bir bildirim gelmemiş.
Etiket yaparken yanlışlıkla mesajı yayınla tuşuna basmıştım. Mesajı silip tekrar yazsaydım keşke. Düzenleyip alt sırayı etiketlemiştim

Oyunla ilgili ilk kare yayınladığında "yakışmışlar" demiştim, o yüzden sevindim. Mutluluklar.

onunda bir sınırı vardır bence. Yaş fazla ilerleyince o da sıkıntılı.

Yani erkek 50 kadın 30 olunca haber oluyor ama sorun yapılmaz pek. Ama erkek 38 kız 18 olsa sorun yapılır onu demek istedim.

Yani erkek 50 kadın 30 olunca haber oluyor ama sorun yapılmaz pek. Ama erkek 38 kız 18 olsa sorun yapılır onu demek istedim.
Benim demek istediğimde aynı tepki 70-50 olarakta verilmeli.
Kişilere ve cinsiyete göre linçleme oluyor.
Bak misal Atv dizisinde çok linç geldi Bir Gece Masalındaki oyuncuların yaş farklı ile alakalı ama Kızıl Goncalar dizisindede benzer bir durum olmasına rağmen (Cüneyt - Zeynep) ben aynı linç durumuna şahit olmadım. Bu da herhalde kanal faktörü olsa gerek

Kanal ile alakası yok, Welcome to Turkey.

bu evrimin zeki alasyayla akrabalığı yokmuş @xemrexxx hiç konuyu gelme boşuna

Reactions: xemrexxx

Buna ne diyorsun peki yaṣ konusunda

Reactions: Dosi