'Evlilik Hakkında Her Şey'de Flaş Ayrılık! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,692
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
YIGIT-1-696x643.jpg

'Evlilik Hakkında Her Şey'de flaş ayrılık!

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu ile Tülin Ece'nin paylaştığı yapıma Yıldırım karakterine hayat veren Yiğit Kirazcı veda etmeye hazırlanıyor.

Öte yandan 'The Split'ten ülkemize uyarlanan dizinin ilerleyen bölümlerinde zaman atlaması yaşanacağı öğrenildi.

Evlilik Hakkında Her Şey, yeni bölümleriyle her Salı 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Ohaaaaa ne alaka rolü bitti ve ayrılıyor adam dizinin başrolü be. 😱

OHA ne alaka. 😱 Esas çiftin erkek tarafının rolü nasıl bitmiş olabilir ki bu bahaneye çocuk bile inanmaz. Hele ki vadesi dolmuş Sergen'i hikayede tutmak için elli takla atıyorlarken. Gerçi son bölümde Yıldırım'ı bayağı kötü gösterdiler ama o meseleyi bir şekilde döndürürler sanıyordum meğerse bunun yolunu yapıyorlarmış. Üstelik Gökçe'yi de unf etttiği söyleniyor oysa daha birkaç gün önceki paylaşımlarda aralarının iyi olduğunu gördüğümüz ikiliye bir anda ne oldu anlamak güç. AzYıl shipleyen biri değildim ama güzel bir çift olmuşlardı ve Barış Kılıç aynı etkiyi yaratır mı şüpheli. Önce korona vakaları, sonra Fırat Altunmeşe'nin ayrılığı derken dizinin üstünde korkunç bir nazar var ve bir türlü gitmek bilmiyor. :(

OHA ne alaka. 😱 Esas çiftin erkek tarafının rolü nasıl bitmiş olabilir ki bu bahaneye çocuk bile inanmaz. Hele ki vadesi dolmuş Sergen'i hikayede tutmak için elli takla atıyorlarken. Gerçi son bölümde Yıldırım'ı bayağı kötü gösterdiler ama o meseleyi bir şekilde döndürürler sanıyordum meğerse bunun yolunu yapıyorlarmış. Üstelik Gökçe'yi de unf etttiği söyleniyor oysa daha birkaç gün önceki paylaşımlarda aralarının iyi olduğunu gördüğümüz ikiliye bir anda ne oldu anlamak güç. AzYıl shipleyen biri değildim ama güzel bir çift olmuşlardı ve Barış Kılıç aynı etkiyi yaratır mı şüpheli. Önce korona vakaları, sonra Fırat Altunmeşe'nin ayrılığı derken dizinin üstünde korkunç bir nazar var ve bir türlü gitmek bilmiyor. :(
Yeniden takibe almış demek ki sorun yok. :Z

FLv9U1xXEAQZBpu

Hayatımda gördüğüm en saçma ölüm sahnesiydi :) azra niye bayılıyor onu anlamadım :D