Evli ve Öfkeli - Tanıtım Fragmanı | ATV

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060

150820151127035768510_2-150x150.jpg

atv'nin yeni ve iddialı romantik komedisi Evli ve Öfkeli'nin fragmanı yayınlandı!

Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği, Nisa Akman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerinde Birce Akalay, Sarp Akkaya, Ebru Cündübeyoğlu, Ayça Erturan ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin yer aldığı dizi; aldatılan ama hayata devam etmeye çalışan dört kadının hikayesine odaklanıyor.

Evli ve Öfkeli, Eylül'de atv'de!

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Umutsuz Ev Kadınları'na benzettim biraz, fragmanda pek şey yok moda programı için çekseler yutardım. :F

Pek ATV'lik dizi değil gibi..

150820151127035768510_2-150x150.jpg

atv'nin yeni ve iddialı romantik komedisi Evli ve Öfkeli'nin fragmanı yayınlandı!

Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği, Nisa Akman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerinde Birce Akalay, Sarp Akkaya, Ebru Cündübeyoğlu, Ayça Erturan ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin yer aldığı dizi; aldatılan ama hayata devam etmeye çalışan dört kadının hikayesine odaklanıyor.

Evli ve Öfkeli, Eylül'de atv'de!

http://www.atv.com.tr/webtv/evli-ve...atvde?id=0aff4b52-4fb4-4179-9b13-aa4000b6a969
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Diziyi izlemeyi düşünmüyordum ama acayip bağlandım umarım cuma olur. :A

Bence güzel bir tanıtım olmuş. İlgimi çekti belki netten takip ederim ara sıra.

Fragman güzel olmuş, bana da Umutsuz Ev Kadınları'nı andırdı. İyi bir günde olursa izlerim. :)

Bildiğimiz Umutsuz Ev Kadınları olmuş bu dizi. :F

Fragman fena olmamış, belki tutabilir pek bir şey diyemedim şimdi açıkçası. :)

Birce ve Yıldız Çağrı çok güzel görünüyorlar. Fragman güzel olmuş, daha çok klip havasında olmuş ama beğendim. :)