Evli ve Öfkeli Dizisinin Kanalı Belli Oldu.

YıldırıM

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,848
Puanı
711
Yapımcılığını Adı Mutluluk, Aşk Yeniden ve Güneşin Kızları gibi başarılı dizilerin de yapımcılığını üstlenen Süreç film'in yaptığı Evli ve Öfkeli'nin kanalı belli oldu.

Yer Gök Aşk, Ben Onu Çok Sevdim ve Küçük Ağa gibi dizilerde rol alan Birce Akalay'ın başrolünde olduğu Evli ve Öfkeli Kanal D' de yayınlanacak. Hürriyet gazetesinin haberine göre romantik komedi tarzında olacak dizi Eylül ayında Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Birce Akalay'a da partner olarak Ekin Koç düşünülüyor.

Evli ve Öfkeli Eylül'de Kanal D' de...

thumbnail_1435146417.jpg

Haber doğru değil, dizi Atv ekranlarında yayınlanacak. Ali Eyüboğlu öyle açıkladı.

Haber doğru değil, dizi Atv ekranlarında yayınlanacak. Ali Eyüboğlu öyle açıkladı.
Hürriyet Gazetesi açıklama yapmış.Televizyon Gazetesi adlı sitede öyle yazıyordu. Gerçi o site her zaman Kanal D'yi hep yücelten haberler veriyor.Yani Atv olabilir. Bilmiyorum.Ama Hürriyet Gazetesinin haberine göre yazmışlar.

Hürriyet Gazetesi açıklama yapmış.Televizyon Gazetesi adlı sitede öyle yazıyordu. Gerçi o site her zaman Kanal D'yi hep yücelten haberler veriyor.Yani Atv olabilir. Bilmiyorum.Ama Hürriyet Gazetesinin haberine göre yazmışlar.
20 Temmuz'a kadar bizde Kanal D diye biliyorduk, çünkü aylar öncesinden Oya Doğan Kanal D'de olacak demişti. Ama Ali Eyüboğlu da Atv yazmış.

@Yiğitt Eyüboğlu'na inanma :F

Survivor da ya Sahra ya Begüm elenecek dediydi ikisi de elenmedi :F
Profil fotoğrafın süper. :bhr:

Birce Ekin'é bir kaç beden büyük gelir.:F Süreç film neyin kafasını yaşamış.

Bence dizi Fox TV'de olsun. Birce'm yuvasına geri dönsün.:Z

Ekin Koç zaten Kösem Sultan'da olacak, bu nedenle partner olmaları imkansız. Bence dizi ATV veya FOX'ta olmalı, aksi takdirde çabuk harcanır.