Star TV'nin sevilen dizisi Evlerden Biri salı günleri 22:15'te ekrana geliyordu. Babalar ve Evlatlar dizisinin gün değiştirmesiyle birlikte Evlerden Biri 19:45'e kaydırıldı. Dizinin yeni saatinde nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.
Hayatımın Rolü gelince tekrar PT2`ye dehlerler. Starın anca parası var kafası yok. Dizilerin günüyle oynayıp bitiriyor hepsini
Hayatımın Rolü gelince tekrar PT2`ye dehlerler. Starın anca parası var kafası yok. Dizilerin günüyle oynayıp bitiriyor hepsini
1 kere yazayım dedim. Haklısın gerçektende yakışmıyorAynen Hayatımın Rolü gelince 22'ye kaydırılır tekrar.RevaN bu konuşma tarzı sana yakışmıyor
Starın Yeni Başlayan dizileinin de bir türlü yüzü gülmedi
Dila Hanım 2 bölüm iyi oranlar aldı. Bakalım bu akşam ne yapacak. Bence artar oranları
İşler Güçler Muhteşemin desteği ile orta karar gidiyor
Hayaımın Rolü AB`si güzel, totali berbat
Sudan Bıkmış Balıklar, EVlerden Biri, Babalar ve EVlatları, Ağır Roman bunlar da yakında kalkar
Starın Yeni Başlayan dizileinin de bir türlü yüzü gülmedi
Dila Hanım 2 bölüm iyi oranlar aldı. Bakalım bu akşam ne yapacak. Bence artar oranları
İşler Güçler Muhteşemin desteği ile orta karar gidiyor
Hayaımın Rolü AB`si güzel, totali berbat
Sudan Bıkmış Balıklar, EVlerden Biri, Babalar ve EVlatları, Ağır Roman bunlar da yakında kalkar
Ağır Roman'ın hala şansı var ama dediğin gibi diğerlerinin şansı yok.
Arka Sokakları Pazartesi dedim zaten. AB`si gerçekten fiyasko. Kanal D`nin 2 reyting alan tek dizisi. ANcak totali iyi diye kalır yerindesudan bıkmıs balıklar kalkacagi açıklandı cumartesi final
fakat babalar ve evlatlarının yeni günündeki performansı görmekte yarar var ayrica agir roman 15.ci oldu iki gruptada fakat tkr yeni bölümü geçti ilk 10 da kalırsa star diziyi bitrmez
evlerden biri kalkar katılıyorum
h.rolünün totali berbatsa arka sokaklarında ab si berbat ozaman
babalar ve evlatları acunun arkasından süpriz yapabilir .
o saatte izlenmeyeceği kesin star sadece boşluk doldurmuş ne alırsa kardır hesabı geçici bir çözüm