"Evlerden Biri" Tanıtım Fragmanı | Yeni Dizi - Koliba Film | Star Tv

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
"Adını Feriha Koydum" dizisinden ayrılan Ceyda Ateş, "Evlerden Biri"nde yeni imajıyla izleyici karşısına çıkıyor. Koyu renge boyanmış saçlarını bu haliyle çok beğendiğini belirten Ceyda Ateş, 'Hem ailem, hem de arkadaşlarım bana bu saç renginin çok yakıştığını söyledi. Dizideki Nursen rolünü de çok sevdim. İdeallerine kavuşmak ve okulunu bitirmek için mücadele eden genç kızı tüm Türkiye çok sevecek' diyor. Evlerden Biri'nde Ceyda Ateş'e başrolde, Özgür Çevik ve Barış Aytaç eşlik ediyor

Yeni sezonda Star TV'de yayınlanacak olan dizinin ilk fragmanı da yayınlanmaya başladı.

İşte o fragman...

Evlerden Biri 1.Bölüm 2.Fragmanı

[h=1]Evlerden Biri 1.Bölüm 3.Fragman[/h]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ben de tanitimini begendim.. Cumartesi Iffet var..

Bakalim gelecek sezon Star'in yayin akisi nasil olacak..

fragman süper iffet pt2 yolu görüntü cumartesi pt2de iffet daha çok izlenecektir orhan kemal eseri süper reytingler alir

Şemsi İnkaya'yı görünce sevindim fragmanda. Uzun süredir yoktu hiçbir yerde.

Açıkçası tanıtımı başarılı bulmadım ve kalıcı bir dizi olacak gibi gelmedi bana. Fakat hikaye sağlamsa şaşırtabilir tabii bizi. :)

Kemal'in dedigi gibi Iffet gelecek sezon PT-2'de ekrana gelebilir..

Şemsi İnkaya'yı görünce sevindim fragmanda. Uzun süredir yoktu hiçbir yerde.

Açıkçası tanıtımı başarılı bulmadım ve kalıcı bir dizi olacak gibi gelmedi bana. Fakat hikaye sağlamsa şaşırtabilir tabii bizi. :)
En son Canan'da oynamıştı, uzun süre dediğin 8 ay filan oldu. :)

Fragman bence de çok iyi değil, diğer tanıtımları beklemek gerek, iyi bir mahalle dizisi olabilir...

Semsi Inkaya Canan dizisinde çok önemli bir rolü üstleniyordu. Orada 'Abdullah' karakterine can veriyordu. Canan'a tecavüz etmis olan adamin babasi rolündeydi ve çocugunu koruma pahasina herseyi göze alan bir adamdi Abdullah..

2.Fragmanı çok beğendim :) Şemsi İnkaya zaten Üvey Baba dizisinde de böyle kötü bir babayı canlandırıyordu. Dizi umarım başarılı olur :)

Ali Kaptan misali. :d Öyle Bir Geçer Zaman Ki'ye mi özenmişler diyecem ama sonuçta kitap yani. :D Ayrıca tekrar belirteyim, müzik çok iyi. :)