"Evlerden Biri" Ne Zaman Final Yapıyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Yeni sezon büyük umutlarla başlayan diziler reyting canavarının kurbanı olmaya devam ediyor. Bünyesinde en fazla dizi bulunduran Star Tv de yaprak dökümü devam ediyor.

Bunlardan en sonuncusu Star Tv de yayınlanan 'Evlerden Biri' dizisi oldu. Ünlü Romancı Orhan Kemal'in dizi için senaryolaştırılan projesinin kadrosunda Ceyda Ateş, Özgür Çevik, Barış Aytaç'ın yanısıra Mehtap Bayrı, Bedia Ener, Şemsi İnkaya, Gökçe Sezer, Münir Canar gibi ustalarında olduğu dizi önümüzdeki hafta izleyicisine veda etmeye hazırlanıyor.

Evlerden Biri 13.Bölüm (Final) 29 Ekim Pazartesi saat 23.15'te Star'da !

Yeni bilgiler için
darksaal'a tesekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ceyda Ateş başrol için çok amatördü. En azından bir az daha dizide oynayıp izleyici kitlesi toplamalıydı. Ya da dizinin konusu öyle olmalıydı ki, Ceya bu dizi sayesinde daha da yükselsin

Keşke, Hazal da, Ceyda da diziden ayrılmasaydı, üniversite bitmeseydi de yine gençlik dizisi izleseydik

Ceyda Ateş başrol için çok amatördü. En azından bir az daha dizide oynayıp izleyici kitlesi toplamalıydı. Ya da dizinin konusu öyle olmalıydı ki, Ceya bu dizi sayesinde daha da yükselsin

Keşke, Hazal da, Ceyda da diziden ayrılmasaydı, üniversite bitmeseydi de yine gençlik dizisi izleseydik

Ceyda geri dönüyor :)

aslında izlenebilir bir diziydi özellikle pt2 de sabit bir güne ve saate konsa ortalama 5 reytingle rahat devam ederdi .. özgür çevik pepelek aşık rolüyle iyiydi diğer parlak oğlanda pek iş yoktu ceydada sempatik bir kız zaten çok masraflı bir dizi değildi bence bitirilmesi hata pt2 dizisi olarak çok rahat bir sezon giderdi ..
star çok hata yapıyor istikrar yok saatelerde günlerde habire gün ve saatle oynarsan hiçbir diziyi tutturamazsın ..

- - - Ekleme - - -

Ceyda geri dönüyor :)

döndüğü yer bataklık emirin bataklığı o da fazla sürmeyecek .. evlerden biri emirden daha kaliteli bir dizi ..

Ben demiştim, en geç 2 hafta içinde final yapar diye. :D

Sıra Ağır Roman'da. :) O da en geç 3 hafta sonra final yapar. :)

İşte 1 hafta önceki yorumum :

Evlerden Biri'nin sonu yakın bence. O saatte de kötü giderse 2 haftaya yayından kaldırılır. Evlerden Biri bittikten sonra Ağır Roman geçer yerine, sonra o da kaldırılır. Star böyle böyle devam eder. :D Star 3 sene önceki Atv'ye döndü. Ilk 10'a giremeyen dizileri kaldırıyor.

Star sürekli yeriyle oynayarak sonunu hazırladı. Aynı şeyi Hayatımın Rolü ve hatta belki Sudan Bıkmış Balıklar'a da yaptı. Muhtemelen Ağır Roman Yeni Dünya'ya da yapacak. İşler Güçler'e de yapıyor aslında ama kitle oluşturduğu için pek etkilenmiyor. Star bu yaz aslında iyi iş çıkardı ama bu dizileri kışa yerleştirmede sınıfta kaldı...

İlk bölümlerini çok beğenmiştim ama sonradan izlemeyi bırakmıştım devam etmesi süpriz olurdu.

Star bu sezon geçen yılki Show Tv`ye dönüşüyor. Dizilerin hepsi gidiyor resmen. Bir tek Acun ve Muhteşeme kalacak gibi

22 ekim 12.bölüm her yerde yeni bölüm yazıyor.

Arkadaş kaynağı nerden bulmuş acaba. 😛

Saygislizik etmezsen sevinirim Lordly! Artik yorumlarin saygi sinirlarini asti!

Öncellikle bu haber bir ÖZEL haberi DEGILDIR! Yoksa özel haber logosu eklenirdi!

Bu haber, sinema & Tv lifestyle sitesinden alinmistir! Böyle suçlamalarda bulunma, aksa takdirde ceza uygulamak zorunda kalacagiz!

Ayrica, haber çiksa bile biz sorumlu tutulamayiz!

- - - Ekleme - - -

Saygislizik etmezsen sevinirim Lordly! Artik yorumlarin saygi sinirlarini asti!

Öncellikle bu haber bir ÖZEL haberi DEGILDIR! Yoksa özel haber logosu eklenirdi!

Bu haber, sinema & Tv lifestyle sitesinden alinmistir! Böyle suçlamalarda bulunma, aksa takdirde ceza uygulamak zorunda kalacagiz!

Ayrica, haber çiksa bile biz sorumlu tutulamayiz!

Bir dizi daha reyting kurbanı oldu…. | Sinema &Televizyon Lifestyle

“Evlerden Biri” Ne Zaman Final Yapıyor ? > Tv Magazin > ‘Evlerden, Biri’, final, yapıyor,, zaman

Her iki sitede kaynak olarak gösterilebilir. :)

- - - Ekleme - - -

http://sinematelevizyonlifestyle.com/2012/10/bir-dizi-daha-reyting-kurbani-oldu/

http://www.webtr.de/evlerden-biri-ne-zaman-final-yapiyor.html

Her iki sitede kaynak olarak gösterilebilir. :)

Sitenin biri önümüzdeki hafta yazmış. Diğeri 22 ekim diye düzeltmiş.

Ama başka hiçbir yerde yazmıyor.

Star'ın sitesinde yeni bölüm yazıyıor.

Gereksiz bir sitenin gereksiz haberi.

Baskalarini haksiz yere suçlamadan önce, bir arastirma yapmani diliyorum..

Sürekli ayni suçlamalar. Hiç hos degil Lordly.

Evlerden Biri güzel bir diziydi ancak rağbet göremedi ne yazık ki.Bu yüzden bitmesine üzülmüyor değilim açıkçası ama bu saatten sonra toparlanabileceğini zannetmiyorum.

Baskalarini haksiz yere suçlamadan önce, bir arastirma yapmani diliyorum..

Sürekli ayni suçlamalar. Hiç hos degil Lordly.

Önüne gelen her saçma sapan siteden haber almak marifet değil. Herkes gibi şakşakcı değilim diye kızdın galiba...

Sürekli aynı suçlamalar diyorsun da,

Kıyıda köşede gördüğün her haberi foruma koyuyorsun, bir de haberin altına bence bu haber yalan yazıyorsun.

Daha geçenlerde biri twitter'da yazdı diye Şok! Hazal, Adını Feriha Koydum'a geri dönüyor diye haber yapmıştın, altına da bence bu haber yalan yazmışsın.

Yaptıklarının farkında mısın? Ne bu tutarsızlık?

Önüne gelen her saçma sapan siteden haber almak marifet değil. Herkes gibi şakşakcı değilim diye kızdın galiba...

Sürekli aynı suçlamalar diyorsun da,

Kıyıda köşede gördüğün her haberi foruma koyuyorsun, bir de haberin altına bence bu haber yalan yazıyorsun.

Daha geçenlerde biri twitter'da yazdı diye Hazal, Adını Feriha Koydum'a geri dönüyor diye haber yapmıştın, altına da bence bu haber yalan yazmışsın.

Yaptıklarının farkında mısın? Ne bu tutarsızlık?

Ne alaka simdi ? Twitter mi, öncellikle o Facebook'ta yazilan bir seydi. Yani haberin bile yokmus. Kaldi ki yine Hazal Kaya dedikodulari dönmeye basladi.

Kiyida kösede gördügüm her haberi foruma koymuyorum, yoksa konu sayim su an 50 000 olurdu.

Senin bana karsi olan bu agresif tavrin sebebini ögrenebilirmiyim?

Ayrica baska sitelere saygisizlik etmek bize yakisan bir sey degil.