Son dönemde ekranda yıldızı parlayan ve genç kızların ilgi odağı olan isimlerden birisi de Evlerden Biri dizisinin yakışıklı oyuncusu Barış Aytaç.
1985 Ankara doğumlu, Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar bölümü 4. Sınıf öğrencisi olan Barış Aytaç, dizide Nursen'i (Ceyda Ateş) ve annesi Leman'ı (Mehtap Bayrı) aynı anda idare eden mahallenin yakışıklı ve hırslı hukuk öğrencisi Erdal karakterine hayat veriyor.
Dizide canlandırdığı Erdal karakteri için 'Erdal, çok hırslı birisi. Büyük şeyler hedefliyor. Etrafında kendisi gibi başarılı biri olmadığını düşündüğünden her konuda kendini haklı görüyor. Biraz zafere giden her yol mübahtır düşüncesiyle yaşıyor. Erdal'ın kadınlarla olan ilişkisi bana taban tabana zıt olan şey. Başta ben de herkes gibi Erdal'ı hiç sevmiyordum ama yaptıklarında bir amacının olması ona karşı olan bu olumsuz tepkileri değiştirdi galiba diye düşünüyorum' diyor.
Kendisini yakışıklı bulduğunu ama çapkın birisi hiç olmadığını belirten genç yetenek 'Erdal, eline geçen en ufak fırsat kırıntısını bile kendi lehine çevirmeye çalışacak birisi. Annesiyle birlikte olurken kızından da vazgeçmiyor. Bu benim kabul edebileceğim bir şey değil. Erdal, bütün kadınlar benim olsun istiyor' açıklamasını yapıyor… Diziyle birlikte Facebook'taki hayran sayısının da on katına çıktığını sözlerine ekleyen yakışıklı oyuncu yine de hayatında çok fazla şeyin değişmediğini söylüyor.
Barış Aytaç'ın başrolü, Ceyda Ateş ve Özgür Çevik'le paylaştığı Evlerden Biri, her hafta Perşembe akşamları Star TV ekranlarına geliyor. Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Bahadır İnce'nin üstlendiği dizi, usta yazar Orhan Kemal'in aynı adlı eserinden televizyona uyarlandı… Evlerden Biri, Salı akşamları saat 22:15'te Star TV ekranlarına geliyor.