Evlerden Biri Dizisi Izleyicinin Dikkatini Çekmeyi Başardı

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Star TV'de ekrana gelen Orhan Kemal'in eserinden uyarlanan Evlerden Biri dizisi hakkında 'izleyici yorumluyor' köşemize mesaj gönderen izleyici Fatih Demir, diziden memnuniyetini aktardı:

"Evlerden Biri bu yaza damga vurmasa da kışın devam edecek diziler arasına şimdiden adını yazdıracak cinsten. Ne Acun ne de reyting kaygısı bu durumu değiştiremez. Oyunculuk ve hikaye üst düzeyde ilerliyor ve ilerleyecek. Zaman bakımından 3-4 ay geriden gelmesi dizi için dezavantaj oluyor, seyirciyi yoruyor. Dizide baskın olan yaşlı adamların sapıklık peşinde olması pek ilgi oluşturmasa da hikaye bütünü ilgiyi topluyor. Şimdilik evlerden hangisi olduğu ve neden evlerden biri olduğu belli olmasa da sonu merakla beklenen dizi olmaya aday."

Bakalım izleyicimizin bu görüşü gerçekleşip dizi yayın hayatına devam edebilecek mi?

Yapılan yorumlara katılıyorum.Konu ve ilerleyiş tarzı hat safhada güzel gidiyor.Oyuncular çok iyi performans göstermeye devam ediyorlar ki bu hafta İskender karakteri daha fazla ön plana çıkarıldı buna sevindim.Dizi gelecek sezona kalacaktır diye umuyorum.Tabi ki önümüzde hafta itibariyle daha da netleşecektir diye umuyorum.

iskender karakterini nerdyse göstermeyecekler ya.war mı böle bişı ! Güya Adam Başrolde.