Evlenmek İçin Sizce Düğün Şart mı?

Bu tür konularda geri kafalıyım biraz. Düğünsüz evlenilmemeli bence. Sonuçta hayata dair bir adım atıyorsun bunda da herşey gelenek ve göreneklere uygun bir biçimde olmalı.
bu geri kafalılık falan değil olması gereken bu zaten

ben düğün derken düğün salonlarında çalgışı oynamalı ondan bahsediyordum onu sevmiyorum yoksa bi camide tabi ki düğün olacaktır

İlişki durumun ?

Bence tercihlerimizi yaparken toplumun değer yargılarından ziyade kişisel mutluluğumuzu ve iç huzurumuzu göz önünde bulundurmalıyız.

"Bekarlık sultanlıktır." lafzı neden saçma olsun ki? Sana göre saçmadır ama başkasına göre çok doğru bir söz olabilir. Bu tip ifadeleri yargılayabileceğimiz objektif ölçütler bulunduğunu zannetmiyorum. Sadece toplumun değer yargılarından bahsedebiliriz ki, bunun da bence çok önemi yoktur.

Herkes nasıl mutlu olacaksa o şekilde yapar.

aaaa düğün yapmayan kocayı vururum vlla hiç beni isteme zahmetine bile kalkışmasın

her genç kızın hayallerini süsler bu durum beyz gelinlik ve düğün yanı öyle cimriliğe kaçıpt sade bir nikahla beni kimse kandıramaz tabiki nikahta olur ama düğünde olması gerekir hayatımız boyunca o düğünün hayalıyle yaşıyoruz bizz bu hayalımızı kimse yıkmamalı yoksa ömür boyu o içimizde bir dert olarak kalır bence 🙂🙂

Eğer sen o düğünü yapmazsan karın bir ömür boyu yani ölene dek başının etini yer

Yani kendini seviyorsan yap gitsin

Yappma da gör eşin bir ömür başının etini yer valla
gerçekten de yer.
zaten bende isterim, hayatımın dönüm noktası olan günün sıradan geçmesi bana göre değil.

bas nikahı bitsin gitsin millet eğlenecek ceremesini sen çekecen
)))))

Genelde düğünlerde bulunmayı sevmiyorum. O yüzden gittiğim düğün sayısı sınırlıdır. Genelde hep aynı sıradanlıkta olur. O sıradanlıklar ise, insanı sıkar. Beni sıkıyor doğrusu.

Düğün şart tabi ki. Sonuç olarak bir kere evleniyorsun, bunu cümle aleme duyurman hakkın. Düğün yapılacaksa, alışılmışın dışında olmalı, farklı olmalı. Aklının bir köşesinde olan, hiç unutamayacağın bir düğün olmalı. Diğer türlü ha yapmışsın, ha yapmamışsın, aynı şey.