Evlenmek İçin Sizce Düğün Şart mı?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Hepimiz bir gün evlenip çoluğa çocuğa karışacağız, kimimiz evde kalacağız ama bekarlık sultanlıktır saçmalığını da söylemekten kendimizi alamayacağız.

Peki diyelim ki evlenecek kızı buldunuz ve evlenmeye karar verdiniz? Düğün illa ki yapmak zorunlu mu sizce, yoksa olmasa da olur mu? :)

• Güldürdün
Reactions: Dosi
bence değil , eğer iki taraf da razıysa aralarında ki sevgiye muahbbete inanıyorsa bir sorun olmaz nikah lada pek tabi yetinebilirler

Düğün zorunluluğu diye bir şey yok bence tabii ama bir kere evleniyoruz sonuçta düğün yaparız elbet içimizde kalır sonra yapmazsak. :D

ben sevmem bu tür şeyleri abartılı hiçbir şeyi sevmem :D

Öhöm öhöm. :D

Düğün olmadan da evlenirsin ama yüzyıllardır süregelen bir gelenek sonuçta. Bence yapılmalı, yapmayanı da garipserim.

Asıl saçmalık olan cenazedir bence.

Geç evlenince de olmuyor çoluk çocuk sana baba diyeceğine dede diyor. :F
Ya şimdi 40 yaşında evlenmekten bahsetmiyorum tabii. :F

30 yaşında evlensem 1-2 sene evliliğin tadını çıkarsam 32 yaşında da baba olurum diye düşünüyorum inşallah. :D

Ya şimdi 40 yaşında evlenmekten bahsetmiyorum tabii. :F

30 yaşında evlensem 1-2 sene evliliğin tadını çıkarsam 32 yaşında da baba olurum diye düşünüyorum inşallah. :D
30 yaşından sonra pek olmaz ya gençken yaşayacaksın bunu sanki Deniz sen nerden biliyon :F

30 yaşından sonra pek olmaz ya gençken yaşayacaksın bunu sanki Deniz sen nerden biliyon :F
He nerden biliyon sen bunu. :F

Erken evlilik sıkar bence ya bıkarsın bir süre sonra yani ben öyle düşünüyorum sebebini bilmiyorum ama. :D Bu yüzden ideal evlilik yaşımı buldum ben 30 ne eksiği ne de fazlası. :D

Bu tür konularda geri kafalıyım biraz. Düğünsüz evlenilmemeli bence. Sonuçta hayata dair bir adım atıyorsun bunda da herşey gelenek ve göreneklere uygun bir biçimde olmalı.

Ben 20 senelik hayatım boyunca hertürlü evlilik törenlerinden kaçtım,çok yakınlar dışındada gitmem, en son 4 sene önce felandı sanırım, itinayla bahane uydururum. :lol:

Türkiye'de evlenirsem muhtemelen olurda, yurtdışında olursak eşime bırakırım. Kısacası hertürlü eşime uyarım. :)