- Reaksiyon puanı
- 18,891
- Puanı
- 1,060
Türkiyede kimyager bulamamHay senin hemşiren batsın, kimyager diye bir gerçek varken.
Türkiyede kimyager bulamamHay senin hemşiren batsın, kimyager diye bir gerçek varken.
Gözlüklü bir şey bul bari.Türkiyede kimyager bulamamO kimyager dediklerin burda kimya öğretmeni oluyolar
Gözlük fantazisi diyorsunGözlüklü bir şey bul bari.
Önemli olan kızın takması.Gözlük fantazisi diyorsunBende arada gözlük takiyorum çok hoş olur
@Çiğdem- bak erkekler gözlüğe önem veriyorÖnemli olan kızın takması.
Kız tıp- sağlık alanıyla ilgiliyse gözlük şart.
Kız tıp- sağlık alanıyla ilgiliyse gözlük şart.
@DarkLeqenD bu kafayla 50 yıl sonra yine gelir bu konuya ayoll evlenemiyorum diye
Gözlük şartını sadece tıp-sağlık olarak sınırlandırdım, abartma evde kalmam.@DarkLeqenD bu kafayla 50 yıl sonra yine gelir bu konuya ayoll evlenemiyorum diye
Evde kalirsan kapim daima açık sana hademe buluruzGözlük şartını sadece tıp-sağlık olarak sınırlandırdım, abartma evde kalmam.Heralde.
@DarkLeqenD bu kafayla 50 yıl sonra yine gelir bu konuya ayoll evlenemiyorum diye
Abartma ulan ne beğenmemesi.Evde kalirsan kapim daima açık sana hademe buluruz
Gözlük takan kizlari seviyor napsin çocuk ? Gözlük onun için önemli bir obje olmuş o olmayan kizlari begenmiyor
Kimyagerler tıpçı değil onlara da gözlük uygun görmüşsünAbartma ulan ne beğenmemesi.Tıpçı kız gözlük takar, NET.
Ya tamam alanı bilim ama kimyager olan bir kız gözlük kesinlikle takmalıdır.Kimyagerler tıpçı değil onlara da gözlük uygun görmüşsün
Benim tıpçı arkadaşlarım da lens takiyolar gözlük sevmiyolar geçen bir kız lensle uyumuş hastaneye gitmistiYa tamam alanı bilim ama kimyager olan bir kız gözlük kesinlikle takmalıdır.
Bazı bilimciler gözlük takar,
Her kimyager bilimcidir,
O halde kimyagerler gözlük takmalıdır.
Mantığın içinden geçtim.
Edit: Tam geçemedim ama idare et.
Konuyu nasıl lense getirdin anlamış değilim.Benim tıpçı arkadaşlarım da lens takiyolar gözlük sevmiyolar geçen bir kız lensle uyumuş hastaneye gitmisti
Gözlük takmiyolar lens takiyolar isteKonuyu nasıl lense getirdin anlamış değilim.Ne güzel gözlüklü kız falan konuşuyorduk.
Aa kim o, bana ayarlayalım hemen.Gözlük takmiyolar lens takiyolar iste
Bu arada benim hoşlaştığım kız da gözlük takıyor
Sana neden ayarliyorum beAa kim o, bana ayarlayalım hemen.
Tamam işte bana bakar.Sana neden ayarliyorum be
Eskisehirli kız işteAma bana o gözle bakmiyor
Basarım sizi ulan gidip tabanca getirir ikinizi de vururum 😱Tamam işte bana bakar.
Gerçekten beni öldürür müsün, benim mutluluğumun senin için hiç mi önemi yok?Basarım sizi ulan gidip tabanca getirir ikinizi de vururum 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?