Evleneceksen Gel Kesin Olarak Star Tv'de!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
thumbnail_1433394724.jpg

Show Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen evlilik programı Evleneceksen Gel kesin olarak transfer oldu.

Sunuculuğunu Uğur Arslan ve Seda Sayan'ın üstlendiği programın Star Tv'ye geçeceği fakat resmi anlaşma yapılmadığı söylenmişti. Resmi anlaşma yapıldı ve iki taraf arasında imzalaratıldı. Program önümüzdeki sezon yine öğleden sonra Star Tv'de yayınlanmaya devam edecek.

Son olarak Esra Erol ise Tv8 ile anlaşma yapmadı. Esra Erol'un kanalından memnun olduğu fakat yapım şirketinden memnun olmadığı söyleniyor. Acun Ilıcalı'nın Esra Erol'a transfer teklifi ise doğrulandı.

Evleneceksen Gel yeni sezonuyla Star Tv'de, Esra Erol ise büyük bir ihtimalle yine Fox Tv'de olacak!

Son düzenleme:
Evet ben bildirmiştim haberi ilk olarak Melis Civeleğin kanaldan ayrılmasıyla birlikte kanalla yollar ayrıldı Bu arada BKM filmin Buyur Burdan Bak yeni şov programıda Kanal D ekranlarında başlıyor

Evet ben bildirmiştim haberi ilk olarak Melis Civeleğin kanaldan ayrılmasıyla birlikte kanalla yollar ayrıldı Bu arada BKM filmin Buyur Burdan Bak yeni şov programıda Kanal D ekranlarında başlıyor
Evet sen demiştin ama kesin kaynak olmadan konu açamıyoruz. :)
Nereden BKM'nin kaynağı? (b)

Evet hahaha BKM kaynağıda bana ait dün bilgi geldi bana Kanal D ekranlarında başlıyor

Show TV için kötü olmuş, Star ise bu transferle gündüz kuşağını biraz toparlayabilir.

show tv sayesinde bu günlere geldi kanal. :D show niye veriyor bu projeleri anlamıyorum. :D