Malum zaman gelecek hepiniz büyüyeceksiniz. Ve haliyle baba beni eversene deyip duracaksınız. Sakin olun gençler hepinize yetecek kadar kız ve erkek var bu dünyada. Peki siz düğün töreninizde hangi şarkıyla dans etmek istersiniz ?
Sen kendi fikrini söyle.Tek tarafli söylenebilecek birsey degil ki bu
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun öncelikle. Şarkı gerçekten çok güzel sevdiğim şarkılardan.benim ki buydu
bu arada yarın evlilik yıldönümümüz
çok saol 2004 te yeni çıkmıştı birlikte karar vermiştikEvlilik yıldönümünüz kutlu olsun öncelikle. Şarkı gerçekten çok güzel sevdiğim şarkılardan.
Ama bu şarkı sanki biraz kız gitmiş erkek unutamamış şarkısı.çok saol 2004 te yeni çıkmıştı birlikte karar vermiştik
biraz öyle gibi ama müziği çok hoşumuza gitmiştiAma bu şarkı sanki biraz kız gitmiş erkek unutamamış şarkısı.
Sen kendi fikrini söyle.
O şarkı ile düğünün ne alakası var yahu.Valla hic düsünmedim ama bu aralar Bengü - Saygimdan olurdu herhalde
Müziği gerçekten iyi evet.biraz öyle gibi ama müziği çok hoşumuza gitmişti
O şarkı ile düğünün ne alakası var yahu.
Ahaha zaten evleniyorsun niye unutasın."Saygimdan bir kere bile unutmuyorum" iste
Ahaha zaten evleniyorsun niye unutasın.
Hadi ya o kadar iyi mi gerçekten Furkan. Bilmiyordum bu kadar sevdiğini.@denizz19 senin söylediğin Sen Yarim İdun versiyonu..
Yok bu cümle olmadı Ömer.Belki unutmak icin evleniyorum
Hadi ya o kadar iyi mi gerçekten Furkan. Bilmiyordum bu kadar sevdiğini.
Yok bu cümle olmadı Ömer.
Hadi ya o kadar iyi mi gerçekten Furkan. Bilmiyordum bu kadar sevdiğini.
Yok bu cümle olmadı Ömer.