- Reaksiyon puanı
- 14,274
- Puanı
- 1,060
Uydu alıcısı aracılığıyla dinliyorum.@Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @The_Erinch @Doğan @Angelica @slhttnmtl @Zeyno45 @12.Adam
Biz de bulunuyor ama bayağıdır dinlemiyorum.
Almak isterdim@Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @The_Erinch @Doğan @Angelica @slhttnmtl @Zeyno45 @12.Adam
Uydu alıcı aracılığıyla dinliyorum.
İlerde daha güzelini alacağım ben de.Almak isterdim
İlginç,manuel mi dijital mi?Var babamdan yadigar kalma atmaya kıyamadığım ve teşebbüs bile edemeyeceğim bir radyo ancak tüm radyo yayınları internet üzerinden yapıldığı için bir tek trt fm ve dini radyo frekanslarını çekiyor .. 😉
Yadigarsa çok değerlidir.Var babamdan yadigar kalma atmaya kıyamadığım ve teşebbüs bile edemeyeceğim bir radyo ancak tüm radyo yayınları internet üzerinden yapıldığı için bir tek trt fm ve dini radyo frekanslarını çekiyordu en son .. 😉
@Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @The_Erinch @Doğan @Angelica @slhttnmtl @Zeyno45 @12.Adam
Süpermiş. Dinliyor musun?Trt tarafımca hediye edilen nostaljik radyom var (trt ne alaka diyenler için bi yakınım orada çalıştıgi için ziyaretine gittiğimde vermişti bana)
Ne kadar acaba bu? Süper
Elektrik mi,pilli mi?
Cihaz da değil sanırım sıkıntı baktırmadım ama .. Önceden Manisa'nın çok güzel radyo frekansları vardı az dinlemezdik hani güzel günlerdi tabi şarkıların anlamı olması da ayrı güzellikti sonra dediğim gibi hepsi internet üzerinden yayına geçti tüm güzelliği kayboldu radyolarınCihazda bir sıkıntı olmasın, baktırdınız mı?
Evet halen dinliyorum ve çok güzel muzikler çalıyorSüpermiş. Dinliyor musun?
Süpermiş. Dinliyor musun?
Ne kadar acaba bu? Süper
Elektrik mi,pilli mi?
Bunlar eski görünümlü yeni modellerden güzelmiş 😉