Evinizde Halen Radyo Bulunuyor Mu?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,274
Puanı
1,060
Çoğu kişinin artık bulunmaz.

Bulunanlar eskiye özlem duyuyordur.

Cevabınızı bekliyorum heyecanla. Gelsin bakalım. :D

Ekli dosyalar

• uryad-nielsen-temmuz-2016-radyo-arastirmasi-00.jpg
    uryad-nielsen-temmuz-2016-radyo-arastirmasi-00.jpg
    122.1 KB · Hit: 97
Var babamdan yadigar kalma atmaya kıyamadığım ve teşebbüs bile edemeyeceğim bir radyo ancak tüm radyo yayınları internet üzerinden yapıldığı için bir tek trt fm ve dini radyo frekanslarını çekiyordu en son .. 😉

Var babamdan yadigar kalma atmaya kıyamadığım ve teşebbüs bile edemeyeceğim bir radyo ancak tüm radyo yayınları internet üzerinden yapıldığı için bir tek trt fm ve dini radyo frekanslarını çekiyor .. 😉
İlginç,manuel mi dijital mi?

• Güldürdün
Reactions: Zeyno
Var babamdan yadigar kalma atmaya kıyamadığım ve teşebbüs bile edemeyeceğim bir radyo ancak tüm radyo yayınları internet üzerinden yapıldığı için bir tek trt fm ve dini radyo frekanslarını çekiyordu en son .. 😉
Yadigarsa çok değerlidir. :bhr:

Trt tarafımca hediye edilen nostaljik radyom var (trt ne alaka diyenler için bi yakınım orada çalıştıgi için ziyaretine gittiğimde vermişti bana)

• Harika
Reactions: cokiyitvci
  • Harika
Reactions: Angelica
Cihazda bir sıkıntı olmasın, baktırdınız mı?
Cihaz da değil sanırım sıkıntı baktırmadım ama .. Önceden Manisa'nın çok güzel radyo frekansları vardı az dinlemezdik hani güzel günlerdi tabi şarkıların anlamı olması da ayrı güzellikti sonra dediğim gibi hepsi internet üzerinden yayına geçti tüm güzelliği kayboldu radyoların

• Beğendim
Reactions: 12.Adam