Evim mis evim pazar 12:30 da star'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hafız

Aktif Üye
Konu Sahibi
Katılım
20 Kasım 2011
Mesajlar
3,946
Reaksiyon puanı
342
Puanı
205
Konum
Denizli
Cem Davran ve Gaye Cankaya Görev Başında!
2002 yılında ilk kez Star'da ekranlara gelen, dekorasyon programı Evim Mis Evim, uzun bir aradan sonra yeniden Star'da mekanları yaratıcı tasarımlarla yenilemeye devam edecek.

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Cem Davran ve Gaye Cankaya 3 yıl sonra tekrar bir araya geldi. Eğlenceli sunumlarıyla çok sevilen ikili, yeni ekipleriyle tulumlarını giydi, fırçalarını, spatulalarını, kovalarını ellerine aldı, kraliçelere layık' mekanlar yaratmak için yine ev ev dolaşmaya başladı.

Cem Davran ve Gaye Cankaya, yaratıcı uzman ekip ekipleriyle birlikte samimi, enerjik sunumlarıyla birbirinden faydalı temizlik ve dekorasyon önerilerinde bulunacak, ekran başındakilere rehberlik edecek. Çoğunluğu tiyatroculardan oluşan 15 kişilik yaratıcı ekipte, iç mimar, marangoz, döşemeci, demir ustası, cilacı gibi konusunda uzman isimler yer alacak.

CEM DAVRAN: SİT-COM TADINDA BİR PROGRAM
2004 yılından bu tarafa Gaye Cankaya ile birlikte programın sunuculuğunu üstlenen Cem Davran, yeniden başlayacak olmalarından oldukça memnun. Çeşitli yeniliklerle yeniden başlayacak programı anlatan Cem Davran şunları söyledi: Evim Mis Evim televizyon programcılığı anlamında çok önemsediğim bir çalışma. İnsanlarla birebir ve samimi ilişkiyi öngören, televizyonculuk mantığıyla tüm izleyici kategorilerinin dikkatini çeken, eğlenceli, eğitici bir format. Aynı programın içinde hem sunucu hem oyuncu hem tamirci olabildiğim, zaman, sit-com tadında ilerleyen doğru bir konsept bana göre. EVİM MİS EVİM dokunuşları yalnız izleyenlerin değil izletenlerin de hayatını renklendiriyor hiç kuşkum yok.

GAYE CANKAYA: HER ŞEY DOĞAÇLAMA

Yıllar sonra ekibi yeniden toplayan, programın yapımcı ve sunucularından olan Gaye Cankaya da Bu iş beni heyecanlandırıyor. diyerek mutluluğunu paylaşıyor. Cankaya, hem yapım da hem de ekran önünde yer almaktan keyif alıyor. Başarılı oyuncu, Elimizde bir metin yok, sadece yapılacak işleri biliyoruz. Kesme, çakma, boyama gibi... Bunun dışında iş tamamiyle doğaçlamaya dayalı ilerliyor. diyor.

Cem'le olmak büyük şans.

Evim Mis Evimde Cem'le olmakta büyük şans diyen Gaye, Biz bu programda 5 yıldır birlikte olduğumuz için artık birbirimizin vereceği tüm tepkileri neredeyse gözümüzden anlıyoruz, bu da karşılıklı oyun alıp vermede işi çok kolaylaştırıyor. diye sözlerine devam ediyor.

BİR FOTOĞRAF EVİNİZİ DEĞİŞTİRİYOR

Evinin yenilenmesini isteyenler yenilenmesini istedikleri odalarının fotoğraflarını program ekibi ile paylaşacak. Fotoğraflardan belirlenen şanslı izleyicileri, program ekibi ve iç mimarlar ziyaret edip projelendirecek. Daha sonra da karar verilen tasarımı mekana uygulamak kalacak. Tüm aşamalar ise en keyifli anlatımıyla Evim Mis Evim'de ekrana gelecek.

Evim Mis Evim, her hafta Pazar günü Star TV'de ekrana gelecek.


TANITIM: Evim Mis Evim Dizi izle, Son Bölüm izle, Fragman, Video - startv.com.tr SİZCE TUTARMI? :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...