Evim Şahane Yakında Kanal D'de!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,344
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
DetayBuyukResim.ashx

Kim demiş zevkler ve renkler tartışılmaz diye...

Bu programda zevkler ve renkler tartışılıyor; ev dekorasyonları kıyasıya yarışıyor...

Hafta içi her gün, gündüz kuşağında Kanal D ekranında yayınlanacak yepyeni bir yarışma programı başlıyor: Evim Şahane...

5 yarışmacının bir hafta boyunca kıyasıya yarışacağı yarışmada, her gün bir kişi evinin bir odasını, rakipleri arasından seçeceği bir kişinin sabahtan akşama kadar dekore etmesini isteyecek...

Her hafta konsepte göre değişecek bütçeyle, 8 saat boyunca evi dekore edecek olan yarışmacıya marangoz, boyacı, döşemeci ve elektrikçidenoluşan bir usta ekibi yardım edecek.

Hayalindeki evi ustalara anlatan yarışmacı, ardından ölçülerini aldığı ev için alışverişe çıkacak.

Yarışmacı, dekore edeceği odada her şeyi değiştirme, yenileme imkanına sahip… Duvarları boyayabilir veya kağıtla kaplayabilir, perdeleri değiştirebilir, yeni bir oturma grubu satın alabilir, zemin kaplamasını yenileyebilir, evi şık gösterecek aksesuarlar satın alabilir.

8 saatin sonunda eve gelen ev sahibi ve diğer yarışmacılar, değişen dekorasyonu değerlendirip puan verecek...

Programın alanında başarılı işlere imza atmış mimarı Selim Yuhay ise, yarışmacıların tercihlerini yorumlayacak, aynı zamanda ekran başındakilere dekorasyon konusunda çok önemli bilgiler verecek...

Final (cuma) günü ise, son yarışmacının evinde yapılacak son oylamayla belirlenecek yarışmacı haftanın birincisi seçilerek 10 Bin TL'lik büyük ödülün sahibi olacak.

Evim Şahane çok yakında Kanal D ekranlarında olacak.

[/B][/SIZE][/COLOR]Ekleme: Fks14[/FONT]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kanal D'nin klasik bir yapımı işte ayrıca Kim Tutar Bizi bitti mi ben beğenerek izliyordum o programı gayet iyiyidi.

Bu programlar önceleri çok izleniyordu. Ama şimdilerde izlenmiyor. İlk 2-3 hafta iyi gidip sonradan kötü gider bence :)

Bu tür şeyler hiç gerçekçi gelmiyor bana. hele kadın prog. yarışmalar falan azıcık inandırıcı olsa neyse :)

Belki tutabilir belki de tutmayabilir.. Zaman göstertecektir :)

şu cem davranın bi programı varıd evim evim güzel evim 😛 onun gbi olacak sanırım.. bi ara foxta da oynamıştı ratingleri düşük olduğu için kaldırıldı.. bu program uzun zamandır yani yaklaşık 2 sendr oynamıo tutar die düşünüyorum.. nedense böyle dekarosyan işi ile ilgili program filan olunca ben çok beğeniyorum..

Birinci mesaja yeni eklemeler yapilmistir.

Bana her şey yakısırın benzerini yapmışlar.. ama yazık olacak evlere
kim evlerini böyle degismesine müsade eder. bilemem

Bu program ya Bana Her Şey Yakışır'ın yerine gelecek ya da 14:30'daki Akasya Durağı'nın yerine. Ama bence reytingleri iyice düşen giysi programının kaldırılma zamanı geldi, ev teması kısa süreli de olsa reyting alabilir.

Bu program ya Bana Her Şey Yakışır'ın yerine gelecek ya da 14:30'daki Akasya Durağı'nın yerine. Ama bence reytingleri iyice düşen giysi programının kaldırılma zamanı geldi, ev teması kısa süreli de olsa reyting alabilir.

Bence Bana Her Şey Yakışır'ı kaldırmazlar. Reytingleri düşmüş olsa da formatı yurtdışına da satılan çok önemli bir format haline geldi. Prestij için elde tutmaya devam ederler ama saatiyle oynayabilirler... Akasya Durağı'nın tekrarları da çok iyi oranlar alıyor hala. Kanal D vazgeçemez ondan...

Bence Bana Her Şey Yakışır'ı kaldırmazlar. Reytingleri düşmüş olsa da formatı yurtdışına da satılan çok önemli bir format haline geldi. Prestij için elde tutmaya devam ederler ama saatiyle oynayabilirler... Akasya Durağı'nın tekrarları da çok iyi oranlar alıyor hala. Kanal D vazgeçemez ondan...

O zaman koyacak yer kalmıyor, Kanal D ara ara 14:30 saatinde denemeler yapıyor ama tutmayınca tekrar dizi tekrarına dönüyor, mecbur yine o saatte olacak.