Eve Düşen Yıldırım PT-2'de Yayınlanacak !

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910

Med Yapım imzalı "Eve Düşen Yıldırım" Cumartesi günü PT-1'de yeni sezona başlamıştı, dizi totalde kanalını idare ederken, A/B'de iyi sayılabilecek oranlar almıştı.

Cumartesi ve Pazar olmak üzere haftada iki gün ekrana gelecek olan "En Büyük Show" programı bu hafta başlıyor.

Eve Düşen Yıldırım cumartesi günleri programın ardından saat 22.30'da ekrana gelecek.

PT-2'de basarili sonuçlar elde edebilir aslinda..

Neden Cuma 22.30`da yayınlanmıyor anlamıyorum. Showu kim yönütiyor acaba? Cuma 5 reyting alan diziyi aldılar önce Çarşambaya sonra Cumartesiye koydular. Ferihanın ardından izleniyordu işte dizi

eğer pt-2 de yayınlanacaksa cuma pt-2 olmalıydı
ama cumartesi günü de totalde iyi oranlar olabilir. iyi oran dediğim de 4 reyting

Neden Cuma 22.30`da yayınlanmıyor anlamıyorum. Showu kim yönütiyor acaba? Cuma 5 reyting alan diziyi aldılar önce Çarşambaya sonra Cumartesiye koydular. Ferihanın ardından izleniyordu işte dizi
ferihanın sayesinde alıyo diye düşündüler denemek için gün değiştirdiler

- - - Ekleme - - -

ferihanın sayesinde alıyo diye düşündüler denemek için gün değiştirdiler

Zaten dizi Cumartesi 20.00'de yayınlanmaya devam edecek