Eve Düşen Yıldırım Ne Zaman Başlayacak?

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Nahit Sıtkı Örikin Ölümsüz Eseri EVE DÜŞEN YILDIRIMın Yayın Tarihi Henüz Belirlenemedi. Kanalla Yapım Şirketi Pazartesi Günü İçin Düşünülen Dizinin Fragmanı İddialara Göre Bu Akşam Çıkacak. Twitterde Oyuncuların Verdiği Haber 23 Ocak Yönünde Ancak Kanal Ve Yapım Şirketi Henüz Bir Tarih Belirlememekle Beraber Diziyi Şubat Ayının İlk Haftasında Başlatma İhtimalleri Yüksek.

Dizinin Genel Konusu : İki Kardeşin Aynı Kıza Aşık Olmasıyla Ailenin Etrafında Dönen Karabulutların Ardından Çıkan Olayları Anlatacak. Dizideki Olaylar Kardeşleri Düşman Yaparken Arada Üzülen Aile Olacak.

Murat Han, Gizem Karaca, Mehmet Mincinözlünün Başrollerini Paylaştığı Suzan Aksoy, Seda Akman, Buket Dereoğlu, Burcu Tuna, Şencan Güleryüz Gibi İsimlerin Eşlik Ettği EVE DÜŞEN YILDIRIM Çok Yakında SHOW TVde Başlıyor.

Son düzenleme:
Ne kadar cahalız.Eve yıldırım düşmemesi için paratoner taktırır insan!

kitabı okuyan biri olarak günlerce ağladığımı hatırlarım.... belki günümüz çağına pek hitap etmiyor karakterlerin isimleri ama ben o karaterlerin hepsini çok ii tanıdım bu kitapta...

1-2 bölüm kitaba uyarlanarak yapılır sonra senaryo bozulur. Öpüşme, tecavüz filan şeylerle :D

dizi hali aşkı memnu gbi olur die düşünüyorum... :D çnkü kitap gerçekten çok duygusaldı kitaptada bir yasak aşk vardı dizide o yasak aşk gizem karaca ve murat han arasında geçecek.... seda akman murat hanın karısı rolünde... mehmet mincinözlününde hazal kaya gbi bi rolü var suzan aksoy bildiğiniz valide.... :D benzerlikleri aynı ama eve düşen yıldrım çok farklı olacak... tutmasını çok istiyorum... çnlü yarıda kalmasını istemem okuduğum kitabın dizisini..

dizi hali aşkı memnu gbi olur die düşünüyorum... :D çnkü kitap gerçekten çok duygusaldı kitaptada bir yasak aşk vardı dizide o yasak aşk gizem karaca ve murat han arasında geçecek.... seda akman murat hanın karısı rolünde... mehmet mincinözlününde hazal kaya gbi bi rolü var suzan aksoy bildiğiniz valide.... :D benzerlikleri aynı ama eve düşen yıldrım çok farklı olacak... tutmasını çok istiyorum... çnlü yarıda kalmasını istemem okuduğum kitabın dizisini..

Bu dizinin sonu Kalbim Seni Seçti gibide olabilir senaryoyu çok hızlı bir şekilde ilerletip sonrada saçmalayabilirler :)

Bu dizinin sonu Kalbim Seni Seçti gibide olabilir senaryoyu çok hızlı bir şekilde ilerletip sonrada saçmalayabilirler :)

aşkı memnuya benziyor aynısı demedim çnkü eve düşen yıldırım çok çok gzüel.... olaylarda çok çok farklı.... yani karıştırmayalım ikisini... ben dizi halini biraz daha benzer diye düşünüyorum yoksa kitabın aşkımemnuyla bi alakası yok.. yani varsada şu murat han gizem karaca yakınlaşması.. :D

pazartesi birçok dizi var tutmayacağı açık bence :D

Bu konu sıktı ya.Yine mi Murat Han.Lan ölümsüz eseri öldürüyorlar yeminle :D.Tecavüz yatak 13+ tarzı bir dizi olur.Birde yazarların adını veriyorlar.Yazarların kemikleri sızlıyor.

bence kesinlikle tutar bizim millet böyle dizileri seviyor. Yetenrk sizsiniz de pazartesi ye geldikten sonra pazartesi agzina kadar doldu insallah Sali günü yayinlanir hem öbgzk nin ciddi bir rakibi olur