"Eve Düşen Yıldırım" 20 Şubat'ta Show TV'de !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Show TV ekranlarında önümüzdeki günlerde yayınlanmaya başlayacak "Eve Düşen Yıldırım" dizisi, güçlü kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle daha yayınlanmadan ilgi odağı oldu. Sosyal medyada büyük ilgi gören dizinin tanıtımları merak uyandırıyor.

Başrollerini Murat Han, Gizem Karaca, Seda Akman, Suzan Aksoy ve Buket Dereoğlu'nun paylaşacağı "Eve Düşen Yıldırım" dizisinde; babası ölen güzel genç bir kızın hiç tanımadığı amcasının evine yerleşmesiyle başlayan yeni hayatı ve bu yeni evde yaşadığı olaylar anlatılıyor.

Med Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Meryem Gül'ün kaleme aldığı "Eve Düşen Yıldırım" dizisini Mehmet Bahadır Er yönetecek. Tanıtımları dönmeye başladığından bu yana çok kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan dizi haline gelen Eve Düşen Yıldırım'ın,
20 Şubat'ta Show TV'de yayınlanmaya başlaması planlanıyor...

Dördüncü bölümden itibaren ise sürpriz bir isim kadroya dahil olacak.

Dizinin başrol oyuncusu Türkiye 2. Güzeli Gizem Karaca'nın oynayacağı "Muazzez" karakterinin annesi "Belkıs"ı Türk Pop Müziğin duayen isimlerinden, sevilen sanatçı Semiha Yankı canlandıracak.

muratjpg-201639636.jpg

Arka Sokaklar rahatlıkla birinci olmaya devam edecek anlaşılan, Yetenek Sizsiniz'i pazartesiden çekmek reyting açısından mantıklı değil.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'den daha iyi gidecegini pek sanmiyorum.. PT-2'ye koyarlar diyecektim ama Yetenek Sizsiniz Türkiye o kadar uzun sürüyor ki olamaz.. Ne diyelim, yolu ve sansi açik olsun.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yavaş yavaş sona gelindiği için tek güne inmesi normal. Belki de tek gün bile olmayacak ve bitecektir o hafta. Tam bilemiyorum şu an ne zaman biteceğini...

Arka Sokaklar özellikle totalde rahatlar bu gelişmeyle ama A/B'de iş yapabilir bu dizi. İlk 5'e girerse şaşırmam ilk bölümüyle...

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yavaş yavaş sona gelindiği için tek güne inmesi normal. Belki de tek gün bile olmayacak ve bitecektir o hafta. Tam bilemiyorum şu an ne zaman biteceğini...

Arka Sokaklar özellikle totalde rahatlar bu gelişmeyle ama A/B'de iş yapabilir bu dizi. İlk 5'e girerse şaşırmam ilk bölümüyle...

İlk Bölüm A/B Girse Bile Bu Dizi Yakında Düser Çünkü Işık Yok Star Hababam Sınıfı Bunu Çok Rahat geçer

arka sokaklar açısından süper bi haber rahatlıkla 1.olmaya devam edecek.bu dizi izlenmez

Dizinin işi Pazartesi akşamları zor olacak. İlk 2 bölümüyle iyi iş çıkarabilir ama sonrasında düşüş yaşar bence.

pazartesi yeteneksizsiniz gidince yer gök aşk 2 gruptada 1.olabilir diye düşünüyorum

Son düzenleme:
İlgi gördüğü kısmına ben de katılmıyorum ama bu haberin uydurma olduğu anlamına gelmez. Konunun asıl verdiği bilgi dizinin 20 Şubat'ta başlayacak olması. Bununla ilgili gereksiz mesajlar silinmiştir.