''Eve Düşen Yıldırım''ın Saati Değişti!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Show TV'nin sevilen dizisi " Eve Düşen Yıldırım" yarın akşamdan itibaren saat 22.50'de yayınlanacak!

Yayın saati değişen "Eve Düşen Yıldırım"ın yarın akşamki bölümünde; Sait, Muazzez'in akıbetini öğrenmek için Namık'ın iki dudağına bakıyor. Namık, doğruları söylememekte kararlı, kardeşine yaşattığı vicdan azabıyla da Muazzez'e giden yolda, önüne çıkacak tüm engelleri ortadan kaldırmak istiyor.

Halil'in Yeni Planı

Tunçel ailesini hep can evinden vuran Halil, yeni bir planla ortaya çıkıyor. Halil, öyle "ince hesaplar" yapıyor ki, Ahmet Şükrü'ye imzalattığı bir dosya, Namık'ı çileden çıkarıyor ve Namık, babasıyla karşı karşıya geliyor.

Sait Pınar'dan Yardım İstiyor

Muazzez'i bulmak için Gaffur'un büyük desteğini alan Sait, Pınar'dan da yardım istiyor. Pınar, unutamadığı sevgilisini tekrar kazanabilmek adına Halil ile Sait'i karşı karşıya getiriyor. Halil'in Sait'e olan rahat tavırları yetmezmiş gibi, o anda kapıda görünen davetsiz misafir ise işin seyrini bir anda değiştiriyor.

Muazzez'i bulmak için bir umutla Polonezköy'deki evlerine giden Sait, Muazzez'i gördükten sonra şok oluyor. Yaşanan kazanın ardından kendisinin suçsuz olduğunu ispat etmeye çalışan Sait'in duyduğu bir ses, planlarını altüst ediyor.

Dizi Saçmalıklar ile Dolu Kız Hafızası Gitmiş Amcasıyla Evlenecek Sait Bi Tokat Atacak Hafıza Geri Gelecek

Türk Filmi Vol 58958989

Bitmesi Yakındır.

Saati kötü olmuş. Reytingleri düşer ve yakında biter gibi görünüyor.

Bende öyle düşünüyorum.Bir dizinin saatleriyle sürekli oynanıyorsa o dizi bitik durumdadır.