Evan Band - Alijenab | Klip

Zeyno

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,839
Puanı
560

Farslı grup Evan Band'ın bir konserinde seslendirdiği 'Alijenab' isimli şarkısı 49 milyon dinlenmeye ulaştı.

Bu da klibi:

Reactions: Emre Ozansoy
Bu Özcan Deniz'in seslendirdiği şarkı 😱 şimdi dinleyince anladım
Demek ki bunlardan almış.
İlk klip konun hayırlı olsun canım @Zeyno45

Reactions: 12.Adam and Zeyno
Bu Özcan Deniz'in seslendirdiği şarkı 😱 şimdi dinleyince anladım
Demek ki bunlardan almış.
İlk klip konun hayırlı olsun canım @Zeyno45
Ben de ilginçtir ki Özcan Deniz den hiç dinlemedim ama şuan dinlemeye gidiyorum teşekkürler canım 😉

Reactions: Dosi
Bestesi Yeganeh Abi Abdollah Antonio aitmiş beste süper şahsen ancak Özcan Deniz'in şarkısının sözlerinide söyleyiş tarzınıda beğenemedim ben 😉

Bestesi Yeganeh Abi Abdollah Antonio aitmiş beste süper şahsen ancak Özcan Deniz'in şarkısının sözlerinide söyleyiş tarzınıda beğenemedim ben 😉
İnsan genelde önce hangi yoruma alışıyorsa diğerini pek beğenmiyor. Ben de Özcan Deniz yorumunu daha beğendim çünkü ona alıştım

Sözler neysede müziği çok hoş...

Reactions: 12.Adam and Zeyno
İnsan genelde önce hangi yoruma alışıyorsa diğerini pek beğenmiyor. Ben de Özcan Deniz yorumunu daha beğendim çünkü ona alıştım

Sözler neysede müziği çok hoş...
O olabilir bak çünkü benim telefonumun melodisi bile uzun süredir Evan Band Alijenab o yüzden baya aşinayım

O olabilir bak çünkü benim telefonumun melodisi bile uzun süredir Evan Band Alijenab o yüzden baya aşinayım
Vay, sen baya baya fanıymışsın şarkının. Bu arada biz bu kategoriyi açtığımızdan bu yana senin konun ilk oldu. Açılışı sen yaptın
diğer konular eski açtığımız ve artık buraya taşıdığımız konular.

Reactions: Zeyno