'Ev Yapımı' Final Yapıyor!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

TRT 1'in sevilen dizisi 'Seksenler'in oyuncularının evlerinden kendi imkanları ile çektikleri 'Ev Yapımı' final yapıyor!

Yönetmen koltuğunda Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun oturduğu, yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği ve başrollerinde; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka, Berat Yenilmez, Hakan Bulut, Necmi Yapıcı gibi isimlerin yer aldığı dizi yarın akşam yayınlanacak olan bölümüyle izleyicilere veda ediyor.

'Ev Yapımı' final bölümüyle yarın TRT 1'de!

https://twitter.com/x/status/1270712916640018433

Bu kadar kaliteli bir kadroyu bu kadar kötü kullanmak da büyük başarı. Tebrikler Birol Güven artık zirvede bıraksan keşke şu başarınla

Zaten biteceği kesindi. Çünkü oyuncular Seksenler oyuncuları.

Ama bölümler iyi değildi, zaten reytinglerde de kötü gitti ilk bölüm haricinde.

Reactions: xdragxx
Bu kadar kaliteli bir kadroyu bu kadar kötü kullanmak da büyük başarı. Tebrikler Birol Güven artık zirvede bıraksan keşke şu başarınla
Oyuncular kendi imkanlarıyla çektikleri için haliyle iyi kullanılamıyor. Profesyonel bir iş bekleme yani. Flash TV oyunculuğu görürsün haliyle.

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Yok ya ben bu adamı genel olarak beğenmiyorum
İyi işlerinin arkasında da başka senaristler vardır bunun tek yaptığı işler vasat altı olur hep

Yok ya ben bu adamı genel olarak beğenmiyorum
İyi işlerinin arkasında da başka senaristler vardır bunun tek yaptığı işler vasat altı olur hep
O kadar da gömme, çıkardığı işlere bak. Birçoğu uzun ömürlü oldu ve hepsi de sevildi. Halka hitap eden işler yapıyor. Ödüllük iş değil de, samimiyet üzerine gidiyor ve oradan kazanıyor.

Reactions: 12.Adam
O kadar da gömme, çıkardığı işlere bak. Birçoğu uzun ömürlü oldu ve hepsi de sevildi. Halka hitap eden işler yapıyor. Ödüllük iş değil de, samimiyet üzerine gidiyor ve oradan kazanıyor.
Son ÇD'si hala hafızamda

Reactions: Araf
Son ÇD'si hala hafızamda
Tamam işte, bir şey uzun ömürlü olursa ve genelde tek kişiden çıkıyorsa o iş, bir müddet sonra saçmalamaya başlıyor. İlk versiyonunu hatırla, çok iyi ve çok samimiydi. İlk versiyonun üzerine daha da fazla gidince iyi iş çıkmayabiliyor.

Reactions: xdragxx
Hiç iyi gitmedi gerek yoktu böyle işe zaten.

Birol Güven bir dizinin suyunu çıkartasıya kadar devam ediyor.