Eurovision'da Gözüm Yok

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Murat Boz; her yıl Eurovision için aday gösterildiğini ve bu durumdan gurur duyduğunu ama gitmek istemediğini söyledi. Hafta sonu Kıbrıs'- taki Cratos Premium Hotel'de konser veren Boz; "Eurovision'da gözüm yok! Katılmak istemiyorum" dedi. 'Aşklarım Büyük Benden' adlı son albümüne gösterilen yoğun ilgiden çok memnun olduğunu söyleyen Murat Boz, "Bu yüzden de her şarkıma klip çekerek şarkılarımı ölümsüzleştirmeyi amaçlıyorum" şeklinde konuştu.

"her şarkıma klip çekerek şarkılarımı ölümsüzleştirmeyi amaçlıyorum" bu önemli bir şey. Birçok sanatçı albümleri tutmasına rağmen 2-3 klip çekerek geçiştiriyor klip işini ama şarkının ölümsüzleşmesi için klip şart diyebiliriz
Bu yönünü takdir ediyorum Murat Boz'un

Admiim,aslında her sanatçı klip çekmek ister her şarkısına ama piyasa izin vermiyor, yapımcılar para ayırmıyor vs., bu piyasada tutmayan şarkıya klip yok malesef, büyük ihtimalle Murat Boz da bunu başaramayacak, sadece klip çekilsin, youtube'a eklensin diye kendi paralarıyla tüm şarkılarını kliplendirebileceklerse helal olsun derim.

Her şarkıya klip çekmek çok zor elbette ama her sanatçı 10-12 şarkılık bir albümden en az 4-5 klip çekmeli bence. Zaten kimse çok yüksek maliyetli klipler beklemiyor dünya çapındaki şarkıcıların klipleri gibi olması elbette mümkün değil. Bunda dediğin gibi yapımcıların para ayırmamasının da etkisi var. Zaten hiç tutmamış albümlerin 1-2 klip ile geçiştirilmesini anlarım zarara uğramak için ama çok iyi satan bazı sanatçılar da yapıyor bunu