Eurovision Trt 1'de Yayınlanmayacak !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
58.Eurovision şarkı yarışmasına bilindiği üzere bu sene Türkiye katılmıyor.Hal böyle olunca Trt 1 programı kendi bünyesinde yayınlamama kararı aldı.

Trt çalışanlarının yaptığı açıklama göre ise Türkiye yarışmaya katılmayacağı için reyting getirisi olmayacağını düşündükleri için yayınlamama kararı aldıklarını belirttiler.Ancak yayınlanmama sebebi olarak başka bir durumda gösterilebilir ki o da Finlandiya'yı temsil edecek olan yarışmacının eşcinsel evliliklere müsaade edilmemesini,söyleyeceği şarkıyla protesto edip,aynı zamanda vokalistiyle öpüşeceği konusu gösteriliyor.

rLEKSAFatCdyl3b2tCehmzN9.jpg

Yayınlanmalıydı bence. Türkiye'de keşke katılsaydı yarışmaya...

Sarkilardan cok oylama heyecanli oluyordu :D neyse.. yabanci kanaldan bakariz :D

Reyting için yayınlanmadığını düşünmüyorum. Tıpkı Lim gibi prestij için elinde tutmalıydı. Gelecek yıllarda da Trt'de yayınlanmasın.
Bence mutlaka bir kanalda yayınlanır. :)

eurovision nedir ya toptan kaldırsınlar bence hiçte katılmayalım

Türkiye'nin olmadığı bir Eurovision'u ne yapayım ben :D kimsede izlemezdi zaten mantıklı karar

Neden? Neden hemen kaldırmak? İzlemek isteyenler izlesin işte abi. Ben izlemek istiyorum. Sen izlemek istemiyorsan izleme işte ama hemen kaldırılsın kaldırılsın diye konuşmak da niye?

ne nedeni kardeşim gereksiz bi yarışma taraflı ve komşu ülkelerin birbirine puan verdiği 1.olanların bile güzel olmayan şarkıları var gereksiz bence

Biz de Hollanda kanalında izlemek zorunda kalacağız o halde..