B Burak97 Üye Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 417 Reaksiyon puanı 249 Puanı 64 13 Kasım 2022 #21 Ben Aslen İstanbulluyum. Ben burda doğdum büyüdüm. Sizde Almanyadasınız galiba. ------ Ben Aslen İstanbulluyum. Ben burda doğdum büyüdüm. Sizde Almanyadasınız galiba. Son düzenleme: 13 Kasım 2022
Ben Aslen İstanbulluyum. Ben burda doğdum büyüdüm. Sizde Almanyadasınız galiba. ------ Ben Aslen İstanbulluyum. Ben burda doğdum büyüdüm. Sizde Almanyadasınız galiba.
cokiyitvci Favori Üye Katılım 30 Haziran 2011 Mesajlar 33,305 Reaksiyon puanı 14,187 Puanı 1,060 Yaş 28 13 Kasım 2022 #22 kerem' Alıntı: Sürpriz notu paylaşımıyla bilin bakalım kimler yan yana gelmiş. 2000'ler gözümüzün önünden geçti resmen. Fotoğrafa kısa sürede beğeni yağdı ve düet fiskosları dönüyor, inşallah diyelim. @bazinga @phoebebuffay @Alos @slhttnmtl @12.Adam @dreamy Genişletmek için tıkla ... Kare çok güzel.
kerem' Alıntı: Sürpriz notu paylaşımıyla bilin bakalım kimler yan yana gelmiş. 2000'ler gözümüzün önünden geçti resmen. Fotoğrafa kısa sürede beğeni yağdı ve düet fiskosları dönüyor, inşallah diyelim. @bazinga @phoebebuffay @Alos @slhttnmtl @12.Adam @dreamy Genişletmek için tıkla ... Kare çok güzel.
kerem Konu Sahibi Favori Üye Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 29,913 Reaksiyon puanı 28,892 Puanı 1,060 Konum Berlin 14 Kasım 2022 #23 Burak97' Alıntı: Bu adam Alman mı. Bu adama çok benzer bir Taksi müşterim varda. Kiel Tren İstasyonuna gelince sadece benimle gidiyorda gideceği yere. Ama dediğim gibi belkide sadece benziyordur. Genişletmek için tıkla ... Beyaz Rusya'lıymış, sayende öğrenmiş oldum. Kiel'in Danimarkalı ziyaretçileri çoktur, oradan benzetmiş olabilirsin. Hamburg'ta bile bu adam gibi İskandinav kökenli insan çok. Reactions: 12.Adam
Burak97' Alıntı: Bu adam Alman mı. Bu adama çok benzer bir Taksi müşterim varda. Kiel Tren İstasyonuna gelince sadece benimle gidiyorda gideceği yere. Ama dediğim gibi belkide sadece benziyordur. Genişletmek için tıkla ... Beyaz Rusya'lıymış, sayende öğrenmiş oldum. Kiel'in Danimarkalı ziyaretçileri çoktur, oradan benzetmiş olabilirsin. Hamburg'ta bile bu adam gibi İskandinav kökenli insan çok.