Eurovision 2013

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
6,184
Puanı
1,060
Türkiye'nin katılmayacağı, 2012 Eurovision Şarkı Yarışması'nın galibi İsveç'in ev sahipliğini yapacağın 14-16-18 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan, İsveç'in en büyük 3. şehri Malmö'de Malmö Arena'da yapılacak olan, Sunuculuğunu İsveçli komedyen ve televizyon sunucusu olan Petra Mede'nin yapacağı ve 39 ülkenin katılacağı Dünya'nın en büyük şarkı yarışmasıdır.

Türkiye'de yine TRT yayınlayacaktır Eurovision Şarkı Yarışmasını.

Türkiyenin olması gerekiyordu.Yanlış yapıldı bence.
Azerbaycana 12 puan veriyorsak, Kıbrısın da Yunanlara 12 puan vermesi hakkı değil mi?

İrlanda'yı temsil etme adaylarından İnchequin grubu, Seçilmesi halinde grubun "Son Kez" adlı Türkçe sözlerin bulunduğu şarkıyla çıkacağı Dünya'nın en prestijli müzik yarışması.

Son düzenleme:
@5 İhtimal var ama bu cümle yanlış olur şuan. :)

İrlanda'yı temsil eden İnchequin grubunun "Son Kez" adlı Türkçe sözlerin bulunduğu şarkıyla çıkacağı Dünya'nın en prestijli müzik yarışması.

Bu sene heyecanla izlemeyecegim bir yarisma programi..

Her sene merakla ve heyecanla beklediğim en sevdiğim yarışmadır ama Türkiye olmayınca hep bir yanımız eksik kalıyor tabi. :(

@12 Evet, olmuş. :D

Yine konuyu tam okumamandan kaynaklanmış. :) Katılacaklar diye düşününce bu konuya yaptığın yorum normal.[/B][/SIZE][/COLOR] [/FONT])
Geçenlerde görmüştüm haberi katılabilirler diye ve şimdi katılıyorlar. Bu çok gurur verici bir olay. Katılacakları şarkı da Türkçe sözler var ve grupta aynı zamanda Türkler var. Şarkı, Müzik ve Klip çok iyi, çok farklı olmuş. Favorim haliyle bu grup ve bu şarkısı olacak. Keşke Türkiye'de katılsaydı yarışmaya. :smile:

@13 Hiç üşenmedin, benim yanlışımı araştırdın. :D

Ben katılma ihtimalinin olduğunu biliyordum. Her neyse yine haberi doğru düzgün okumadım haliyle. :D

@15 En baştan biliyordum, araştırmadım; üzerine üzerine gittim yanlışının, sonucunda haberi düzgün okumadığının itirafı geldi. :D

@16 Ben zaten okuyup okumadığıma dair birşey demedim ki. :D

@17 Katıldı diye anladım sanırım, ondan oldu. :D