Eurovision 2012 Final Sonucu

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
5,948
Puanı
1,061
Final Sonucu Bunlar Sizce Hangileri Süpriz Oldu ?

e9d716565a5734fa862b9468036ce55d.jpg

Norveç, İngiltere ve Yunanistan benim için sürpriz oldu daha ön sıraları hakediyorlardı bence :) Arnavutluğun da daha aşağı sıralarda olmasını bekliyordum.

*Sırbistan'ın bir esprisi yoktu sırf adama puan verdiler.

*İngiltere o harika şarkı ve duayen şarkıcıyla o sırayı hiç mi hiç haketmiyor.

*Bosna, İzlanda, Danimarka, Norveç son sıraları haketmiyor.

*Rus ninelerin 259 puan olaması ayrı facia zaten.(Seneye biz de Ajdar'ı gönderelim 200 puanı geçeriz.)

Bütün bunlar Eurovision'un ne kadar "Amaçsız" ve "Amatör" olduğunu gösteriyor. Her sene çıta biraz daha düşüyor.

Amaç müzik falan değil amaç tüm dünyaya avrupa'nın gücünü göstermek ve "para"dır.

Eurovision gerçekten "miadını doldurmuştur."

Son düzenleme:
Bi kere biz Estonya ve Arnavutluktan iyiyiz ikiside tek başına çıktı bağırdı gittiler hiç bi şey yoktu...

Yunanistan 17.liği haketmiyor daha yukarıda olmalı...

İzlanda - Norveç - Birleşik Krallık Son Sıraları hak etmiyor...

Almanya 8.olmuş ve bizle arada ki puan farkı SADECE 8 yazık valla...

Bi kere biz Estonya ve Arnavutluktan iyiyiz ikiside tek başına çıktı bağırdı gittiler hiç bi şey yoktu...

Yunanistan 17.liği haketmiyor daha yukarıda olmalı...

İzlanda - Norveç - Birleşik Krallık Son Sıraları hak etmiyor...

Almanya 8.olmuş ve bizle arada ki puan farkı SADECE 8 yazık valla...

Yunanistan'a söyleyen kız için bile puan atılırdı.:D

Azerbaycanın yerinden menunum. Yani sonuçta kendi ülkemizde muhteşem bir sonuç. Her zamanki gibi ilk 5'te olduk. Beni asıl üzen Türkiyenin 7ci sırada olması. Tamam 7ci sıra kötü değil ama Türkiye daha ust siralari hakediyordu

Azerbaycanın yerinden menunum. Yani sonuçta kendi ülkemizde muhteşem bir sonuç. Her zamanki gibi ilk 5'te olduk. Beni asıl üzen Türkiyenin 7ci sırada olması. Tamam 7ci sıra kötü değil ama Türkiye daha ust siralari hakediyordu

En azından arnavutluk - estonya dan iyiydik...

İsveç haklı bir galibiyet aldı şarkı çok güzeldi kızın seside aynı şekilde çok güzel ve çok güçlüydü
Komşu komşuya yüksek oy veriyor evet ama güzel şarkılarda hakkını buluyor.Azerbaycan katıldığı yıldan itibaren hep güzel şarkılarla katıldı ve hep yüksek sıralarda yer aldı.O yüzden şarkının önemide bir kez daha çıktı ortaya seneye güçlü bir ses ve kaliteli bir şarkıyla katılmalıyız