Eurovision 2010

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,349
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Lena ile Almanya'nın 1. Manga ile Türkiye'nin 2. piyanistlerle Romanya'nın 3.olduğu yarışmadır.

Tüm zamanların en kalitesiz Eurovision'udur.Pazarlama reklamcılık almı$ gitmiş başını abi...Sanatsız sanat yarışmasıdır.Herkes güzel kızı tipli oğlanı yollamış.

Tamamen yaşamını doldurmuş bir yarışma diyorum sadece...artık bitirilmeli yada gerçektende şarkıya sanata oy verilen bir düzen getirilmeli !

Bencede kalite düşmüş bu sene.
Geçen sene 5-6 tane favorim vardı. Bu sene "İşte bu benim favorim" diyebileceğim bir performans çıkmadı.

Tam tersine bu sene kesin bu birinci olur diyemedim.Yani performans olarak çoğu iyiydi.Seçmekte zorlandım.Sadece performanslar bitmeden oylama yapılabilmesi çok saçmaydı.

Güvenlik rezaleti yaşandı.İspanya gösterisini yaparken sahneye elemanın biri atladı oynadı zıpladı sonra kafasına göre çıktı.Tam bir rezaletti.

Belarus'un 3-2 kelebekleri fiyaskoya uğradı. Son oylar verilirken sadece 3 puanı olan Belarus, Gürcistan'dan 12 puan alınca deliler gibi sevindi :D

Yani tüm Türkiye çakmamış :D Sallayarak tahmin yürütmek de çok ilginç uygulama :D

Şarkıya değil şarkıcıya bakarak vermişler...

Bunun üzerine çok manidar bir söz söylerdim tamamı +18 olduğu için söyleyemiyorum.Anladınız siz onu :D :D