EURO 2020 Genel Tartışma Konusu

Forsberg'in yaşı biraz daha genç olsaydı turnuva sonrası muhteşem bir paraya transfer yapardı.

10 kişi kaldık

Sert bir müdahale oldu maalesef

Danielson adamın ayağını kırmadığına şükretmiyor da kalkıp utanmadan karta itiraz ediyor.

Reactions: 12.Adam
Ne kadar çok sakatlık oluyor :/

Komşular derken?
Umarım gol değildir
------

Ah be... Çok kötü oldu bu. Çok yaklaştık, bir sürü net pozisyon kaçtı ve 10 kişi kalınınca kaçınılmaz son ama son dakikalarda yediler
Yine de bu turnuvada iyi mücadele ettiniz, Türkiye’den daha kötü bir kadroya rağmen daha başarılı ve elinden gelenin yapıldığı bir mücadele oldu.. Kırmızı kart olmasaydı dediğin gibi çok farklı olabilirdi ama kısmet bu, boşver üzülme olan oldu artık.. En azından son 16’ya kalmış olmak teselli etsin. ✨

Reactions: 12.Adam and Dosi
Komşular derken?
Umarım gol değildir
------

Ah be... Çok kötü oldu bu. Çok yaklaştık, bir sürü net pozisyon kaçtı ve 10 kişi kalınınca kaçınılmaz son ama son dakikalarda yediler
valla o kadar geç gol yemek insanı yıpratır ben penaltı izlemek istiyordum ama bırakmadılar

Reactions: Dosi
SON 16 TURU SONUÇLARI
Galler​
0 - 4​
Danimarka​
İtalya​
2 - 1 (Uzt.)​
Avusturya​
Hollanda​
2 - 0​
Çek Cumhuriyeti​
Belçika​
1 - 0​
Portekiz​
Hırvatistan​
3 -5 (Uzt.)​
İspanya​
Fransa​
3 - 3 (4-5 Pnt.)​
İsviçre​
İngiltere​
2 - 0​
Almanya​
İsveç​
1 - 2​
Ukrayna​

ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ

TARİH​
SAAT​
ŞEHİR​
EV SAHİBİ​
KONUK TAKIM​
02.07.2021​
19:00​
St. Petersburg​
İsviçre​
İspanya​
02.07.2021​
22:00​
Münih​
Belçika​
İtalya​
03.07.2021​
19:00​
Bakü​
Çek Cumhuriyeti​
Danimarka​
03.07.2021​
22:00​
Roma​
Ukrayna​
İngiltere​

Bu turnuvada tarihin en kötü hocalarını izliyoruz. Her hoca ayrı ayrı salaklıklar yaptı, yapıyor, yapacak.

Bu Southgate rahatsızının Phillips ile Rice'ı birlikte oynatma takıntısı var. İngiliz Aykut Kocaman'ı bu adam. Henderson veya Grealish'i oynatmamak için inat ediyor.

Cristiano Ronaldo son 16'da elenmesine rağmen sessiz sedasız turnuvanın gol kralı oldu. Bu kadar rahat bir şekilde başarılı olabilen başka birini daha görmedim ben.
Sessiz sedasız dediğinde 3 penaltı 1 boş kaleye tamamlama.

Mümtaz Reis'in mimikleri her duruma uyuyor. 🥺🥰

Sessiz sedasız dediğinde 3 penaltı 1 boş kaleye tamamlama.
Her turda maç penaltılara kalsa ve o 3 penaltıyı ayrı ayrı maçlarda atsa finale kadar gidersin. Penaltı atmak her yiğidin harcı değildir... Utanmalısın kendinden...

1 tane verkaçlı gol, kaleciyi yere yatırmalı hem de. 1 tane de asist var. O asisti başka biri yapmaya kalksa beli kırılır...

Neyse ki size inat seneye DK turnuvasında ya gol kralı olacak ya da kupayı kaldıracak... En kötü ihtimalle son kez ŞL gol krallığını alır...

DK de Son 16 turunu geçtiğini görsem yeter.
ŞL de Juventus ile bir kez daha çeyrek finale kaldığını görmek beni mutlu eder.

Reactions: DarkLegenD