Bizim aramızda bu muhabbet DK 2018'den beri dönüyordu da şimdi herkesin yapması daha da komik oldu. Fransa'yı sevmememin nedenlerinden biri de bu.
Bende öyle hissediyorum. Umarım öyle olur.İsveç-Ukrayna maçını alan takımın İngiltere'yi de yeneceğini düşünüyorum.
Pişkinliğin bu kadarı.Danielson adamın ayağını kırmadığına şükretmiyor da kalkıp utanmadan karta itiraz ediyor.
Komşular derken?Komşuların nasıl @Dosi
Yine de bu turnuvada iyi mücadele ettiniz, Türkiye’den daha kötü bir kadroya rağmen daha başarılı ve elinden gelenin yapıldığı bir mücadele oldu.. Kırmızı kart olmasaydı dediğin gibi çok farklı olabilirdi ama kısmet bu, boşver üzülme olan oldu artık.. En azından son 16’ya kalmış olmak teselli etsin. ✨Komşular derken?
Umarım gol değildir
------
Ah be... Çok kötü oldu bu. Çok yaklaştık, bir sürü net pozisyon kaçtı ve 10 kişi kalınınca kaçınılmaz son ama son dakikalarda yediler
valla o kadar geç gol yemek insanı yıpratır ben penaltı izlemek istiyordum ama bırakmadılarKomşular derken?
Umarım gol değildir
------
Ah be... Çok kötü oldu bu. Çok yaklaştık, bir sürü net pozisyon kaçtı ve 10 kişi kalınınca kaçınılmaz son ama son dakikalarda yediler
Galler | 0 - 4 | Danimarka |
İtalya | 2 - 1 (Uzt.) | Avusturya |
Hollanda | 2 - 0 | Çek Cumhuriyeti |
Belçika | 1 - 0 | Portekiz |
Hırvatistan | 3 -5 (Uzt.) | İspanya |
Fransa | 3 - 3 (4-5 Pnt.) | İsviçre |
İngiltere | 2 - 0 | Almanya |
İsveç | 1 - 2 | Ukrayna |
TARİH | SAAT | ŞEHİR | EV SAHİBİ | KONUK TAKIM |
02.07.2021 | 19:00 | St. Petersburg | İsviçre | İspanya |
02.07.2021 | 22:00 | Münih | Belçika | İtalya |
03.07.2021 | 19:00 | Bakü | Çek Cumhuriyeti | Danimarka |
03.07.2021 | 22:00 | Roma | Ukrayna | İngiltere |
Sessiz sedasız dediğinde 3 penaltı 1 boş kaleye tamamlama.Cristiano Ronaldo son 16'da elenmesine rağmen sessiz sedasız turnuvanın gol kralı oldu. Bu kadar rahat bir şekilde başarılı olabilen başka birini daha görmedim ben.
Cristiano Ronaldo son 16'da elenmesine rağmen sessiz sedasız turnuvanın gol kralı oldu. Bu kadar rahat bir şekilde başarılı olabilen başka birini daha görmedim ben.
Anlık @DarkLegenD:Sessiz sedasız dediğinde 3 penaltı 1 boş kaleye tamamlama.
Mümtaz Reis'in mimikleri her duruma uyuyor. 🥺🥰
Her turda maç penaltılara kalsa ve o 3 penaltıyı ayrı ayrı maçlarda atsa finale kadar gidersin. Penaltı atmak her yiğidin harcı değildir... Utanmalısın kendinden...Sessiz sedasız dediğinde 3 penaltı 1 boş kaleye tamamlama.
DK de Son 16 turunu geçtiğini görsem yeter.Mümtaz Reis'in mimikleri her duruma uyuyor. 🥺🥰
Her turda maç penaltılara kalsa ve o 3 penaltıyı ayrı ayrı maçlarda atsa finale kadar gidersin. Penaltı atmak her yiğidin harcı değildir... Utanmalısın kendinden...
1 tane verkaçlı gol, kaleciyi yere yatırmalı hem de. 1 tane de asist var. O asisti başka biri yapmaya kalksa beli kırılır...
Neyse ki size inat seneye DK turnuvasında ya gol kralı olacak ya da kupayı kaldıracak... En kötü ihtimalle son kez ŞL gol krallığını alır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?