EURO 2020 Genel Tartışma Konusu

İspanya'nın bu pas pas pas futbolunu en iyi olduğu zamanlarda dahi pek sevmiyordum. Ama o zamanlar inanılmaz yetenekli oyuncuları olduğundan o paslar boşa gitmiyor, sonuca ulaşıyorlardı.

Şu an oynanan İsveç maçında bir ara 81-19 topla oynama yüzdesi gösterildi. İlk yarı sonucu da çok farklı değildir. Ama o kadar farka rağmen doğru düzgün pozisyona giremedi İspanya. Bir tane defans hatasıyla önüne düşen topu her zamanki kazmalığıyla kaçıran Morata'nın pozisyonu vardı. Bir de Koke iyi bir orta kesti. Kafa vuruşunu kaleci güzel çıkardı. İlk yarı bitmek üzereyken de uzaktan güzel bir şut çekti Olmo. Yine kaleci kurtardı.

Öte yandan İspanya kalecisini zar zor görebildiğimiz bir yarıda en net pozisyonu da İsveç buldu. Kaleciyi de geçtiler çektikleri bir şutta ama çizgi önünden Llorente çıkardı pozisyonu.

İspanya altıpasa girmeden şut atmamaya and içmiş. Altıpasa da Moreno'dan başka birisi girmiyor. Bu yüzden tek hücum planları Alba'nın kanattan bindirmesi ve içeri çevirmesi oluyor.

Gruplardan zor da olsa çıkarlar ama gelen ilk güçlü takım bunları üzer.

Kötü bir futbol sergiledik ama 1 puan sevindirdi. İsveç zorlu bir rakibe gol attırmadı.
Yalnız 60. Dakikada çok güzel bir fırsat kaçırdık. Kötü bir vuruş ile mutlak gol imkanı değerlendirilmedi.

Milli takım iki gündür idmanlarda şut çalışıyor. Galler'e karşı yapılacak en mantıklı planda bu. Yarın Yusuf, Hakan, İrfan ve Ozan'ı on birde göreceğimizi düşünüyorum. Stoperde de Merih-Ozan değişikliği bekliyorum.

Turnuvanın ilk maçları bugün oynanacak olan mücadelelerle tamamlanacak.Konuya sonuçlarda eklenmeli.

Reactions: mesmeso
Merih çıkıyor, Ozan giriyor şeklindedir umarım bu değişiklik.

Reactions: mesmeso
1. HAFTA SONUÇLARI

GRUP
TARİH
SAAT
SKOR
KONUK TAKIM
A​
11 Haziran​
22:00​
Roma​
TÜRKİYE​
0 - 3​
İtalya​
A​
12 Haziran​
16:00​
Bakü​
Galler​
1 - 1​
İsviçre​
B​
12 Haziran​
19:00​
Kopenhag​
Danimarka​
0 - 1​
Finlandiya​
B​
12 Haziran​
St. Petersburg​
Belçika​
3 - 0​
Rusya​
D​
13 Haziran​
Londra​
İngiltere​
1 - 0​
Hırvatistan​
C​
13 Haziran​
Bükreş​
Avusturya​
3 - 1​
K. Makedonya​
C​
13 Haziran​
Amsterdam​
Hollanda​
3 - 2​
Ukrayna​
D​
14 Haziran​
Glasgow​
İskoçya​
0 - 2​
Çek Cum.​
E​
14 Haziran​
St. Petesburg​
Polonya​
1 - 2​
Slovakya​
E​
14 Haziran​
Seville​
İspanya​
0 - 0​
İsveç​
F​
15 Haziran​
Budapeşte​
Macaristan​
0 - 3​
Portekiz​
F​
15 Haziran​
Münih​
Fransa​
1 - 0​
Almanya​

Reactions: 12.Adam
Türkiye olmadı, tek umudum İsveç.
Onlardan en azından bu grup maçlarından çıkmasını bekliyorum.

Turnuvanın en kötü takımı olduk bu gurur Şenol'a yeter.

İtalya finale kadar önüne çıkan herkesi patates eder.

Turnuvalarda tuttuğum takım İtalya'dır. 2016'da üzülmüştüm bence o takım ilerisini hak ediyordu. 2012'de de final performansı büyük hayal kırıklığı olmuştu. Umarım şampiyon İtalya olur.

#NostroBambini 🇮🇹