Estetiğe Ne Kadar Para Harcarsınız?

Estetiğe Ne Kadar Para Harcarsınız?

• 500k - 1 milyon

Oy: 0 0.0%
  • 1-3 milyon

• 3-5 milyon

• 5 -10 milyon

• 10 milyon üstü

• Bülent Ersoy gibi kendimi baştan yaratırım

• Kullanılan toplam oy
    10

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
155,021
Puanı
1,060
Danla Bilic'in estetik operasyonlara 11.8 milyon TL harcadığını açıklamasından sonra estetik konusunda birçok paylaşım yapıldı. Siz paranız olsa bu kadar estetik yaptırır mısınız?

------

hadi buyrun :X

@Dosi @Angelica @Zeyno @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @cookies @Emre Ozansoy @serhatt @ozmoturk @The_Erinch @DarkLegenD @Hazem @Alemdar @TenTen @Yakamoz-Asi @Bully @MasacRE @12.Adam @Aserat @offensive @Dante @xdragxx

Harcamış da bari bir halta benzeyebilseydi, boşa harcamış. :F

Tamam çok öyle yakışıklı adam değiliz de estetik gerektirecek kadar kötü bir yerim yok :A

İşte benim destan yazacağım konu geldi. Ama susmak daha makul gibi. 😂
@xemrexxx @Gerekli24

Ben geçen 7 bin harcadım. Düşüncem görüntüde karşıdan kötü bir çağrışım oluşturuyor ise insanın kendi psikolojisi için yaptırması makul geliyor bana.

Ama Danla Biliç gibi de milyonlar dökmem. Kendimize iyi baktığımız sürece yaş almakta bir problem yok. Yaşlanmaktan (yüz hatları olarak) bu kadar korkmaya da gerek yok. Emin olun çokta güzel görünmüyor yer yer öcüye bile benziyor. Tövbe bismillah diyorsun yapmasaydı daha iyiydi.

İhtiyaç duymadığım için hayır.
Sağlık problemleri harici yapacağımı sanmıyorum.

• Aynen
Reactions: TenTen

Tamam çok öyle yakışıklı adam değiliz de estetik gerektirecek kadar kötü bir yerim yok :A

İşte benim destan yazacağım konu geldi. Ama susmak daha makul gibi. 😂
@xemrexxx @Gerekli24

Ben geçen 7 bin harcadım. Düşüncem görüntüde karşıdan kötü bir çağrışım oluşturuyor ise insanın kendi psikolojisi için yaptırması makul geliyor bana.

Ama Danla Biliç gibi de milyonlar dökmem. Kendimize iyi baktığımız sürece yaş almakta bir problem yok. Yaşlanmaktan (yüz hatları olarak) bu kadar korkmaya da gerek yok. Emin olun çokta güzel görünmüyor yer yer öcüye bile benziyor. Tövbe bismillah diyorsun yapmasaydı daha iyiydi.

İhtiyaç duymadığım için hayır.
Sağlık problemleri harici yapacağımı sanmıyorum.

Makyaj dahi yapmıyorum estetikle işim olmaz :A
herkes de doğallıktan yana ayol kıvanç bile hiç değilse dişlerini yaptırdı yani siz kimsiniz kainat güzelleri misiniz :A:A

herkes de doğallıktan yana ayol kıvanç bile hiç değilse dişlerini yaptırdı yani siz kimsiniz kainat güzelleri misiniz :A:A
Açıkladım zaten yakışıklı biri değilim ama çirkin de değilim bir yanım çok göze batsa yaptırabilirdim ama öyle göze batan yanım yok parayı zor buluyorum daha güzel görünsem ne işime yarayacak :A Param olup zengin olsam da büyük ihitmalle yine yaptırmam güzel hatun bulurum onun yerine :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
:kiki: :kiki: :kiki:Serhat Allahta seni güldürsün @xemrexxx e harika bir cevap :kiki::kiki:

IMG_3889.jpeg

İhtiyaç duymadım şuana kadar ama kendi salaklığım küçükken dişlerimi yaptırmak isterdim.. Halen geç değil, insanlar başla diyor ama bilmiyorum.

Daha ilerisinde ihtiyaç duyarsam neden olmasın.. Zararsız küçük dokunuşların ne zararı olacak ki...