Evet ben de biraz tırstım... Ama bir şey olmaz heralde ya... Konularda da geziniyor, heralde gülerek okuyordur mesajları... @MasacREAkşam banlanmasak iyi.. Rahatsızım..
Akşam banlanmasak iyi.. Rahatsızım..
Çok tehlikeli sularda yüzüyoruz. Her konuyu da görüntülüyor şu anda... Tedirginim...Evet ben de biraz tırstım... Ama bir şey olmaz heralde ya... Konularda da geziniyor, heralde gülerek okuyordur mesajları... @MasacRE
Çok tehlikeli sularda yüzüyoruz. Her konuyu da görüntülüyor şu anda... Tedirginim...
Durduramıyorum..Lan... Yoook yok... Yapma... @MasacRE
Şikayetlik bir şey yok ortada tamamen masumca konuşmalar.. @MasacRE
1.5 yıldır foruma giriş bile yapmamış bu adam nasıl hala yönetici sıfatıyla oturabiliyor burada... Neler çeviriyorsunuz siz... @bazinga @Maskeli Fedai
Bu uğurda kendimizi feda bile ederiz gerekirse.. @MasacRE
Bir gün geleceğini biliyorduk.1.5 yıldır foruma giriş bile yapmamış bu adam nasıl hala yönetici sıfatıyla oturabiliyor burada... Neler çeviriyorsunuz siz... @bazinga @Maskeli Fedai
Seni oraya çıkarttığımız gibi indirmesini de biliriz. Kendine gel hadsiz herif... @Maskeli Fedai @Sherlock
Şu adamı atın yöneticilikten.. @bazinga1.5 yıldır foruma giriş bile yapmamış bu adam nasıl hala yönetici sıfatıyla oturabiliyor burada... Neler çeviriyorsunuz siz... @bazinga @Maskeli Fedai
Sen benim derinlerde ne kadar güçlü olduğumu öğrenemedin mi hala o kadar yıldır... Her yere elim uzanır... Belki forumda yoktum ama elim kolum hep buralardaydı... @Maskeli Fedai @Sherlock1.5 yıldır foruma giriş bile yapmamış bu adam nasıl hala yönetici sıfatıyla oturabiliyor burada... Neler çeviriyorsunuz siz... @bazinga @Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?