Yani içinden ne geçiyorsa deNe diyeyim, "oyşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş" mu diyeyim?
Yani içinden ne geçiyorsa deNe diyeyim, "oyşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş" mu diyeyim?
@Sherlock beyciğime bak, o kadar laf edip balon ilan ettiği kızın fotoğraflarından boy boy fotolar bulup konusunu açmış sapıklok@Maskeli Fedai
Ya hain kütüklere bak nasıl arkamdan atıp tutup, algı operasyonu yapmışlar.Kebaba bile balon diyip dayanamadı yine gömdü 3 porsiyonu o şişkolokŞaşırmam.. @Sherlock
Yaaa bırakYa hain kütüklere bak nasıl arkamdan atıp tutup, algı operasyonu yapmışlar.
Orada rakipleri Margot ve Scarlett hanımefendilerdi, o yüzden o tarz tepkiler vermiştim.
Bu güzelliklere bakmak gençleştirir bizi canım yoldaşım dert etme... @Maskeli Fedai @SherlockBen yaşlı bir insanım... Yapmayın yoldaşlarım böyle şeyler... @Sherlock @Maskeli Fedai
Kendimi size bırakayım mı bu konuda canım yoldaşım... Ama hiç güvenemiyorum nedense... @Maskeli Fedai @SherlockBu güzelliklere bakmak gençleştirir bizi canım yoldaşım dert etme... @Maskeli Fedai @Sherlock
Bu güzelliklere bakmak gençleştirir bizi canım yoldaşım dert etme... @Maskeli Fedai @Sherlock
Şişkolok, Yunan adalarına gitmiş yoldaşlarım..Kendimi size bırakayım mı bu konuda canım yoldaşım... Ama hiç güvenemiyorum nedense... @Maskeli Fedai @Sherlock
Rahat oool o iş bizde... @Maskeli Fedai @SherlockKendimi size bırakayım mı bu konuda canım yoldaşım... Ama hiç güvenemiyorum nedense... @Maskeli Fedai @Sherlock
Adaşım fazlasıyla tehlikeli bir insan, kendisinden her şeyi beklerim... @SherlockŞişkolok, Yunan adalarına gitmiş yoldaşlarım..
Ben yine de tedbiri elden bırakmayayım ne olur ne olmaz... @Maskeli FedaiRahat oool o iş bizde... @Maskeli Fedai @Sherlock
Fav10 ve Kızlarsoruyor birleşmeli.. @MasacREAdaşım fazlasıyla tehlikeli bir insan, kendisinden her şeyi beklerim... @Sherlock
Ben yine de tedbiri elden bırakmayayım ne olur ne olmaz... @Maskeli Fedai
Ne kadar hızlı bir adam bu... Daha geçen gün AT gibi yemek yemiştik halbuki... Adaşımdan gerçekten korkulur... @Maskeli Fedai @Sherlock
Ne AT gibi mi.. @MasacRE noluyor laaaaannnn..Ne kadar hızlı bir adam bu... Daha geçen gün AT gibi yemek yemiştik halbuki... Adaşımdan gerçekten korkulur... @Maskeli Fedai @Sherlock
Özel jet kiralamış kendine. Gittiği her adadan jetine bir kız atıp yoluna devam ediyormuş... @Sherlock @Maskeli FedaiNe kadar hızlı bir adam bu... Daha geçen gün AT gibi yemek yemiştik halbuki... Adaşımdan gerçekten korkulur... @Maskeli Fedai @Sherlock
Ohaaaaa... Bu adam nasıl bu kadar hızlı Kazanova olabildi yoldaşım... Artık hızına yetişmek gerçekten çok zor.. @Maskeli Fedai @SherlockÖzel jet kiralamış kendine. Gittiği her adadan jetine bir kız atıp yoluna devam ediyormuş... @Sherlock @Maskeli Fedai
Şişkolok ve Enes bir şeyleri kaldırıp yemeyi çok seviyor anlaşılan..Özel jet kiralamış kendine. Gittiği her adadan jetine bir kız atıp yoluna devam ediyormuş... @Sherlock @Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?