Esra Erol'un Yeni Adresi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ABAY_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ABAY_06

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
18,143
Puanı
1,060

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'la Evlen Benimle programını sunun Esra Erol , kanal yönetimi ile ipleri koparma noktasına gelmiş.
Mayıs ayında kanalla sözleşmesi dolacak olan başarılı sunucu ödemelerin zamanında ve tam yapılmadığı için kanaldan ayrılacağı konuşuluyor. Başarılı sunucunun yeni kanalının ise Fox TV olduğu iddia ediliyor.
Fox TV'nin genel müdürü ile görüşme yapıp anlaştığı belirtiliyor.​

Moderatörün son düzenlenenleri:
kendisini sevmem ama foxa iyi reyting getirir

Esra ne gerek var, kal işte ne güzel atv'de

FOX için çok iyi bir transfer olur, ancak anlaşma sağlanacağını sanmıyorum.

Medya Radar'a artık çok güvenmiyorum.

fox da zaten vardı buna benzer program ? ama esra erol gelirse süper olur unutmabeni-esra erol-ana haber-deniz yıldızı çok güçlenir

Daha öncede bu tür haberler çıkmıştı ama fos çıktı. Buda böyledir pek takmamak lazım. Esra Erol'suz bir atv düşünülemez. O giderse gündüz kuşağı batar geceye de bir şey kalmaz.

Esra yanlis karar vermis olur ben olsam Atv de kipirdamazdim

Mesut Yar'da demişti galiba geçen sezon. Bence bu sezon anlaşabilirler.

Esra'nın pt dizilerine pek getirisi yok.atv Esra'yı gun ortasına alsın 14-17:30 gibi.Geri kalan saatiden de Affet Beni'ye karşi Rosalinda versinler
Kesinlikle Thalia dizisi olsun

aman eksik olsun gitsin bebesiyle ilgilensn artık

Esra ne olursun açiklama yap ve gelecek sezon atv'de devam edecegini söyle

Esra giderse Star'a gider,diğer kanalların hiç birine gitmeyecek kadar akıllı bir kadın,ATV'den iyi veya denk kanallar Star ve Kanal D.Kanal D'nin gündüz kuşağı iyi,geriye tek Star kalıyor.

Esra gitsin atv adanalıyı saat 17.00 a atsın müthiş olur veya gitmesin esra atv esraya saat 13 e atsın 17 ye kadar oynasın sonra adanalı yayınlansın müthiş olur ama pek sanmıyorum

- - - Ekleme - - -

Esra giderse Star'a gider,diğer kanalların hiç birine gitmeyecek kadar akıllı bir kadın,ATV'den iyi veya denk kanallar Star ve Kanal D.Kanal D'nin gündüz kuşağı iyi,geriye tek Star kalıyor.

Haklısın reyiz