Esra Erol'laya Katılan Yarışmacı Kırdı Geçirdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,224
Puanı
1,059
Fox tv ekranlarında yayınlanan ve usta sunucu Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'la programında bugün kahkaha dolu anlar yaşandı.
Halil adındaki adam merve isimli kıza talip olurken önceki evliliğinin nasıl olduğunu neden bittiğini anlattı izleyenler adeta gülmekten yerlere yatarken programın sunucusu Esra Erol'da gülmekten yerlere yattı adeta.
Esra Erol evliliğiniz neden bitti diye sorarken Yarışmacı kafa yapılarımız uyuşmuyordu ben Kurtlar Vadisini izliyordum eşim gidip binbir gece aşkı memnu tarzı şeylere bakıyordu derken seyirciler gülme krizine girdi.Eşiyle internetten tanıştığını ve 1 yıl boyunca konuştuğunu anlatan Halil ücretli kız arama sitesine üye oldum orda 81 ilden kızlar yazıyodu ama bu hiç benden para istemedi onun için evlenmek istedim,gel beni kaçır dedi krokilerle planlar yapıp en kısa şekilde nasıl kaçarız diye düşündüm,ama eşim internetten ayrılmıyodu hep sosyal medyadaydı ve saçma sapan şeyler izliyodu derken izleyenlere keyifli dakikalar sundu.

Son düzenleme:
Çok iyiydi TT oldu 'Esra Erol'
süperdi ya uzun süredir bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum resmen kahkaha attım videosunu bul bana buğra adamım benim hemde vadici kardeşim halil

esra erol gereksiz kaldırılsın diyodum ama güzel ya kalkmasa da olur

Bulmaya çalışırım.

Reklam kokan hareketler bunlar.

son bir kaç haftadır bu programı izliyorum

Komikmiş.

Esra köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın onun yüzünden UB erken bitiyor.

on numaraydı ya tekrar izlicem

Ben Kurtlar Vadisi seyrediyordum, o Aşkı Memnu

çok guzeldi,

vapura biniyor ve inmiyor tek sefer binmiş gibi.
beyaz show a çiksa ne guzel olur.