Esra Erol'da - Tanıtım Fragmanı | ATV

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
28,126
Puanı
1,059
thumbnail_1433524900.jpg

Esra Erol'da programının yeni sezon tanıtımı yayınlandı.

Yapımcılığını Artı Film'in üstlendiği, geçtiğimiz sezon FOX'ta yayınlanan ancak rekor ücretle uzun yıllar program yaptığı atv'ye transfer olan Esra Erol'un tanıtım fragmanı yayınlandı. Yeni sezonda Esra Erol'da adıyla yayınlanacak olan program, Eylül ayında yine hafta içi her gün yayınlanarak izleyicisiyle buluşacak.

Esra Erol'da, Eylül'de atv'de!

http://www.atv.com.tr/webtv/diger/o...atvde?id=2dff9e30-6ac9-4ab1-a6f0-062c5655cfea

ATV gündüz kuşağı için çok iyi bir hamle yaptı, bakalım karşılığını alabilecek mi? :)

Bu arada Esra'nın saçları kötü olmuş bence, eski hali çok daha iyiydi.

Son düzenleme:
Denk geldikçe izlediğim bir program, hangi kanalda olursa olsun izlerim evde olduğumda. :D

Keyifli ve komik oluyor. :D Neyse, kanal değiştirmesi bir şey değiştirmeyecek, bence Atv daha iyi oldu. :X

Vayy be Flash Tv den nerelere geldi kadın yürüdü gitti :D

Zahide ile Yetiş hayata daha iyi ve bilgi içerikli bir programdı keşke Fox da kalsaydı.

Sanırım son dönemde Esra'ların talihsizliği saçlarına vuruyor. :( Olmamış Esra'cım bu renk. :T:

Ya şu evlilik programları içerisinde her yarışmacısı istisnasız cast olan tek programı belkide Esra Erol yapıyor. Hiç inandırıcılığı da yok ama izleniyor yani yine de tebrik etmek lazım. atv'ye geçmesi belki Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarımız adına iyi olmuştur, reytinglerde zaten pek bir değişim yaşayacağını sanmıyorum. :)

Tanıtım berbat bu arada...

Aylik 2 milyon 200 bin tl ödeyecekmiş programa atv ,bu rakam bana çok ucuk geldi.Bu program kisin havalar erken karardiginda iyi reytingler aliyor eylül,ekim,mayis,haziran aylarinda 2 reyting felan aliyor yani rakamlar dogruysa maaliyetini cikaramayacaktir