Esra Erol'da Evlen Benimle Programda Görüp de Göremediğimiz Bir Şey Var!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,082
Puanı
1,060
Esra Erol'un sunduğu, ATV'de hafta içi her gün 16.50'de ekranlara gelen Esra Erol'da Evlen Benimle programında aslında görüp de göremediğimiz bir ayrıntı var.

Programa evlenmek için gelen adaylara baktığımızda, hepsinin zengin olduğunu, 2.000 Lira'dan fazla para aldığını görmekteyiz. Neden gelenler arasında 1.000 Lira'dan az maaş alan yok ?

İşte bu durum benim gözümde programın değerini düşürmekte.

Ara sıra izlediğim programın, bu kısmı eminim ki çoğu kişininde farkındadır.

emreemreu

esra_erol_evlen_benimle_basvuru.jpg

haklısın valla hele biri var almanya tr emekli 10 bin mi ne geliri varmış ne işin var bu kadar paran var böle programlarda arkadaş ya sacmalık hiç kmseyide begenmiyolar ben böle programlara hiç inanmıyom

Aynen 10 Binlira gelirin olacak çıkmana gerek yok programa.Çık sokağa seç beğen :A :A

Parası olmayanın kendine güveni de olmaz. Şahsen benim gelirim az olsa niye programa çıkayım ki. Kendim zor geçiniyorum zaten :D
Bu taraftan da bakılabilir tabi :)

Hep aynı tiplerin olması ayrıca bir sorun. Kaç yıldır orada ama 5 bin geliriyle kimseyi beğenip evlenemedi. Emekli olup o kadar para alan kaç kişi var acaba ülkemizde?

Olsun sonuçta çıkması lazım. :)

Az parayla da mutluluk oluyor, her şey para değildir. :)
Çıksa bile oradaki tiki kız aylık 800 lira maaşı olan bir adama evet demek yerine küçümser... Az parayla mutluluk olur ama az parası var diye evet diyen az kişi olur o programda.

Elbette :)
Programda geliri fazla olanlar ön planda. Koltuklarda oturanlar genelde geliri fazla olan kişiler. Ama bir 50 evlenme adayı da izleyicilerin oturduğu yerlerde oturuyor :) Yani belki orada geliri düşük kişiler vardır. :)
Not: Programı izlemiyorum ama bugün tvyi açtığımda oraya takılmıştım :D

- - - Ekleme - - -

Elbette :)
Programda geliri fazla olanlar ön planda. Koltuklarda oturanlar genelde geliri fazla olan kişiler. Ama bir 50 evlenme adayı da izleyicilerin oturduğu yerlerde oturuyor :) Yani belki orada geliri düşük kişiler vardır. :)
Not: Programı izlemiyorum ama bugün tvyi açtığımda oraya takılmıştım :D

Ben ara sıra evde izleyenler olduğundan izliyorum da her kişi diyor, benim 2.000 Lira maaşım var arabam var filan. :D

Katılmıyorum bence 800 TL maaş alan birini orada şuanki yaşam şartlarına göre kabul etmezler.
Ne de olsa günümüzde 800 TL maaş birçok aileye yetmiyor.

Esra Erol kızcağizin başini bağlarken başinimi yaksın :F:F Adam akıllı düşünen bi erkek 800 TL ile yuva kurulmayacağını bilir.

O yönden hiç düşünmemiştim mantıklı aslında :)

- - - Ekleme - - -

O yönden hiç düşünmemiştim mantıklı aslında :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan