Esra Erol Yeni Sezonda TRT 1'de mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33
Puanı
160
Başarılı sunucu Esra Erol yeni sezonda kanal mı değiştiriyor?

atv ekranlarında yıllardır hafta içi her gün yayınlanan ekranların en çok izlenen izdivaç programı Esra Erol'da Evlen Benimle programını sunan başarılı sunucu Esra Erol'un yeni sezonda TRT 1'e transfer olacağı iddia edildi.

Gazete Habertürk yazarı, dizi doktoru Oya Doğan'ın bugünkü yazısına göre Esra Erol, Eylül ayından itibaren TRT 1'de ekranlara gelecek.

FduyL94Dz9l7b4p6kBMmb2b4.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Haber pek inandırıcı gelmedi, Atv'den ayrılacağını düşünmüyorum. Star'la anlaşamayınca Atv istediği parayı vermişti hemen, iki tarafta memnundur. Esra'da kariyerini geriye götürmek istemez.

Haberin doğru olduğuna inanmıyorum, gelecek sezon atv'de yine devam eder :)

esra erol giderse atv gündüz kuşağı çöker :)
ama esra erol mantıklı karar verip atv de kalmalı
bu arada trt ye noluyor böyle milletin parasını saçıyorlar kendi içinden isim yetiştirseler ya[v]

esra erol giderse atv gündüz kuşağı çöker :)
ama esra erol mantıklı karar verip atv de kalmalı
bu arada trt ye noluyor böyle milletin parasını saçıyorlar kendi içinden isim yetiştirseler ya[v]

Zaten öyle yapar. Oya Doğan kesin olarak gider demedi, aldığım duyumlara göre diyor zaten

bencede inandırıcı değil trt devlet kanalı zaten şikayet yağıyo evlilik programlarına mantıklı gelmiyo

Oya Doğan'nın Bügünkü Yazısını Paylaştım,bende atv'de kalmasını tercih ederim..

TRT'de Esra farklı program yapıcaksa atv'de de yapabilir.Onun TRT'ye transferi Esra'nın çöküşü demek.Esra öğle kuşağına kaysın sanatçili manatçili bir program yapsın.Bu tur program açığı var ekranlarda.Gerçi çıkaracak sanatçi yok ortalıkta :bağır:

- - - Ekleme - - -

Yalan haber gibi geldi, o nedenle yorum yapmayacağım. :)
Bu bile yorum aslında :X

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy