Esra Erol Vadi'de Oynamak İstiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Esra Erol ile yapılan röportajda sevilen sunucu şunları belirtti:

Sunuculuk yaptınız, reklam filminde rol aldınız; oyunculuğa nasıl bakıyorsunuz?

Olabilir! İyi bir zaman planlaması olursa ve yoğun bir rol verilmeyecekse neden olmasın? Vur-kaç yapabileceğim bir proje olabilir.

Ne tarz bir yapımda rol almak istersiniz?

Polisiye! Benden herkes komedi yapmamı bekliyor ama ben daha çok vurdulukırdılı, aksiyon olsun isterim. 'Kurtlar Vadisi Pusu' gibi...

ben şahsi fikrimi söyleyecek olursam vadide oynasa güzel olur mesela leyla nın bi kardeşi olduğu ortaya çıkmıştı geçen bölüm kardeşi rolünde esra erol olsa süper olur :D

bir ara müslüm gürseste dizide oynayacaktı ama keşleri diziye toplar diyorduk...yerinde kalsın daha iyi birde izdivaçcılarla uğraşmayalım..:d

bu kadın hangi diziye giderse gitsin +3 reyting getirir hele vadi-arka sokaklar gibi erkek izleyici çoğunlukta diziye gitsin fazlasını bile getirir :)

aga oynasın işte :d

- - - Ekleme - - -

bu kadın hangi diziye giderse gitsin +3 reyting getirir hele vadi-arka sokaklar gibi erkek izleyici çoğunlukta diziye gitsin fazlasını bile getirir :)

aynen ondan diyom zaten :d bi de perşembe vadi öncesi paso tanıtım yapar 16-17 yerine 20 alırız valla :d

Güzel olur, ama sanmam Vadi'de yer alacagini. :)

fks14 gelirse vadiye izlermisin :D

aga oynasın işte :d

- - - Ekleme - - -

aynen ondan diyom zaten :d bi de perşembe vadi öncesi paso tanıtım yapar 16-17 yerine 20 alırız valla :d

ama kocası mafyak ılıklı bir şey sanamm erkek dolu dizide oynatmaz karısını :d en fazla uek da yalan dünya da falan oynar :d

kocası mafyaysa polat mafya babası :d sanki erkekler yiyecek mi ne alaka öyle olsa sunuculukta yapamazdı izdivaçta sürüyle erkek var vadide sanki kız yok mu dolu :D

kocası mafyaysa polat mafya babası :d sanki erkekler yiyecek mi ne alaka öyle olsa sunuculukta yapamazdı izdivaçta sürüyle erkek var vadide sanki kız yok mu dolu :D

nazife anneden tavsiye alır kaçar :d işin şakası kocası izin vermez tuba büyüküstününkü tek adamalara izin vermiyordu :d

esra erol gelmişken o zaman burcu esmersoy-müge anlı falan da gelsin....hatta gelmişken gereksiz yazar a.özyılmazel falan da gelsin...bir ara babası neco falan oynadıydı...yabancılık çekmez...:love-struck:

Mafya konusu 8 yıl önce Kurtlar Vadisi'nde kapandı koç
pusat necilik oynuyor :d zaza neydi :d

1. Yasa dışı işlerle uğraşan, zor kullanarak birtakım gizli çıkarlar sağlayan örgüt.
mafyanın tanımı vadi bunun üzerine kurulu zaten mafyayoı çeksen nazife anne ile ömer bab kalıyor dizide :d