Esra Erol İlk Kez Konuştu

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060

Esra Erol'un son zamanlarda yaşanan evlilik programları arasında yaşanan olayların en sessiz kalan ismiydi. Esra Erol bugun ilkez bu yaşananlar hakkında konuştu.

Kanal değiştrdiği için eski yapımcısı tarafından mahkemelik olan Esra Erol, yaşanan olaylar yüzünden hergün ifade vermeye gittiğinden yakınan Esra Erol, sonunda isyan etti.

YIPRATILMA, KARALANMA ÇALIŞMALARI
Eski yapımcısı tarafından Foxtv'deyken RTÜK'ten aldiği cezalar yüzünden mahkemelik olan Esra Erol'a doğum sırasında icralar yollayan eski yapımcısı sunucunun instagram hesabında fake hesaplar alip kendisine hakaretler yapıldıgını, doğum iznindeyken locasının da boşaltiğini söyledi.

TÜRKİYE'DE DURAMAZLAR

Sezon başından beridir Zuhal Topal'le olan evlilik programı hakkında çıkan iddiları tek tek değerlendiren Erol'un en son iddiası ise çok konuşulacak cinsten. Bu yaşanan olaylar haricinde Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner'in arasında geçen başka bir olayı da gündeme getiren Erol, "Eğer sabrım taşarsa öyle birşey açıklarım ki o iki isim Türkiye'de duramazlar" diyerek açıklamasına son verdi.

İŞTE ESRA EROL'UN O AÇIKLAMALARI

Son düzenleme:
Esra Erol'a en çok koyan instagramda yapıaln hakaretler olmuş yazık. Kadın doğuma gidiyor ölürsün filan demişler. Orda bi ağlamaklı oluyor çok bekledim Zuhal gibi ağlıcak mı diye ama o cocugu için anneliği için bi öyle duygu yoklaması olmuş.

Zuhal reyting icin güzelin formati batirdi teberikler

bu zuhalda var bi işler herşeyin başı o gibi gözüküyor

Zuhal Topal orkestraya cal oynayalim demedi. Bunu diyen gelin adayiydi. Ikincisi Serpil Hanima ev vermeye gelen beyefendi talip olarak cikmamisti zaten ucuncusu istekler asiri fazla olmaya basladi lafi Serpil hanim icin degil. Seda Sayanin sayfasinda yazan kizi kanserhastasi Ilknur hanimicin denmisti. hep atın sen ve seda, esra!

vay arkadaş ne işler döndürüyorlar bu iş nereye kadar gidecek bakalım

izdivaç programı sunucularını toplayıp günlük dizi çekmeli unutma beniyi sollar entrikada

İkisinin de konuşmalarını dinledim Esra Erol daha gerçekçi geliyor sanki bilemedim

esra erol çok ahlaksız bir kadın bu düşünceler kendi düşüncem seven sever ona birşey demem ama yıllardır bu kadın reyting için yapmadığı rezillik kalmadı en son daha yeni bir yaratık çıkarmış televizyona bana milyon dolar verseler o yaratığı türk halkının karşısına çıkarmam kimseye saygısı yokki esra erolun daha canlı örnek yeni oldu reyting dışı düşündüğü birşey yok bu kadının

Şimdi hepsini izledim, ne güzel konuşmuş. Her şeyi açık açık anlatmış, artık üstüne diyecek söz yok. Deminki konuda bunu ben de demiştim Zuhal hakkında sezon başından beri 4 ciddi iddia ortaya atıldı hepsine "reytingimiz iyi çekemiyorlar" yanıtı verildi, neden hiçbir iddiaya Esra Erol'un yaptığı gibi açık açık cevap veremediler? Esra bana çok samimi geldi açıkcası ağlayıp duygu sömürüsü yapmadı mertçe konuştu kadın helal olsun.

ayy o kadın mümkünse açıklama falan yapmasın 2 açıklama yaptı suratından samimiyetsizlik akıyor doğruyu söylüyorsa bile okadar samiyeyetsiz söylüyorki bu haksız diyorum
en son bir yazı yazmıştım bundan sonra sen açıklama falan yapma allah aşkına dedim zuhal için o günden sonra reyting tablosu verelek cevap vermeye baslamıs benimi takip ediyor nedir

Sen kimi destekliyorsun şimdi anlamadım, ikisine laf çarpıyon.
Zuhalci misin? Esracı mısın? Yoksa Bağımsızdan mı aday koycan?

Sen kimi destekliyorsun şimdi anlamadım, ikisine laf çarpıyon.
Zuhalci misin? Esracı mısın? Yoksa Bağımsızdan mı aday koycan?
ben zuhalada çok ağır eleştiriler yaptım açıklamalarından dolayı

söz konusu kadın ünlülerse eğer hangi konuda hangisini yakalıyorsam başlıyorum yolmaya

Lan iyice ortalığı batırdılar kimin eli kimin cebinde belli değil ikisininde birbirinden farkı yok ikisindede kırk yıllık dizilerede olmayan senaryolar dönüyor.RTÜK'ün hala bu rezilliklere ses çıkarmayıp sesyretmesine ne demeli bilmiyorum.

merak edip konuşmasını izliyorumda esra erol resmen kapak yapmış kadın %100 doğru diyor zuhal topalla programının oynamadığı oyun yapmadıkları fırıldak kalmamış rezillik resmen zaten şöförü nikah memuru diye koyduklarını öğrendiğimde rezilliğin boyutunu anlamıştım

Esra Erolu her zaman samimiyetsiz bulmuşumdur ve yine buluyorum. Y

Esra Erolu her zaman samimiyetsiz bulmuşumdur. Yıllar öncede Zuhal Topal proram yapmıştı yine rakiplerdi ama böyle entrikalar dönmemişti ndeni çok basit o zamanlar Zuhal zaten izlenmiyordu. Esra Erol da onun için uğraşmadı kadınla. Taa ki bugün Zuhal reytinglerde zirve yaparak Esra Erolun popülaritesini düşürene kadar bu oyunlar kesinlikle Esra Erol un oyunlarıdır. 3 kuruş için o kanaldan o kanala atlayan birinden bahsediyoruz. gerçekleri görmek bu kadar zor değil.

Aynen katılıyorum arkadaşım;

Birde Zuhal Topal'ı kast ederek yakında Türkiye'ye giremezler gibi bir laf etmiş haspam. Niye? Mafya bir şahsın oğluyla evlisin diye mi?bu kadar olmaz! sen yayından kaldırılacaksın inş inş!!! ne biçim bir kişilik sahibiymiş b u kadın ya!!

Bunları söylemezmiş ama Seda ablası sabah bir programı çıkıp konuşmuş diye açıklama gereği duymuş. Yoksa aylardır susuyormuş. geçeceksin bunları paragöz yalancı düzenbaz esraerol