Esra Dermancıoğlu Erkek Arkadaşıyla Yakalandı

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,491
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinde, Fatmagül'ün her şeye karışan yengesi Mukaddes'i oynayan Esra Dermancıoğlu, Asmalımescit'teki bir restorandan erkek arkadaşıyla çıkarken görüntülendi.
Kameraları görünce panik yapan ve alkollü olduğu gözlenen Esra Dermancıoğlu, oradan kaçarcasına uzaklaşmak istedi. Bu arada, "Niye kaçıyorsunuz" diye seslenenler, "Kaçmıyorum, evime gidiyorum" dedi. Ancak kameralar peşini bırakmadı.
Esra Dermancıoğlu, baktı olacak gibi değil, tanımadığı kişilerin bulunduğu bir masaya oturdu ve bir sigara yaktı. Basın mensupları, "sigara sağlığa zararlı biliyorsunuz" deyince o da, "Siz de benim bir haber niteliğim olmadığını biliyorsunuz herhalde. Konuşacak hiçbir şeyim yok. İyi geceler size" dedi.