Eskiden Biten Dizilerden Hangisinin Yeniden Baslamasini Istersiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Eskiden biten dizilerden hangisinin yeniden baslamasini istersiniz?
Hadi yazin ....

Bana sorarsaniz: Tatli Hayat, Haziran Gecesi ve Aci Hayat.

Adanalı,En Son Babalar Duyar,Cennet Mahallesi,

Adanalı'nın geri dönmesini gerçekten mi istiyorsunuz yoksa çok sevdiğinizden mi öyle diyorsunuz ?

Maraz Ali öldü. Dizi iyice saçmaladı son bölümlerinde. Bu saatten sonra Adanalı'nın çekilmesi son derece saçma olur...

tabiki de sevdiğimden yazdım adminim yoksa gerçekten değil yani Maraz Ali öldü onsuz çekselerde bir anlamı olmaz dizinin...

Sevdiğimizden tabiki.
Zaten yeniden başlarsa 1-2 bölüm devam eder. Sonra tekrar final yapar reytinglerinden.

Sevdiğim için gerçekten başlayamaz.Maraz Ali olmazsa izlemem zaten.

Çok var ama zirve belli Küçük Sırlar

Küçük Sırlarda baya karmaşıkdı ya ilk önce ali su ile çıkıyodu aysegülde aliyi seviodu sonra çet suyu seviodu su aliden ayrıldı demirle çıktı aysegül çeti sevmeye başladı felan öle öle geçti son olarak su çet çıktı sonra su ayrıldı onadan demire döndü sonra çet aysegüle çıkmaya başladı ali ise hiç aklıma gelmezdi bölesi ama o aysenin grubundan bi kız vardı kısa saçlı olanla çıktı hata baya aşıktı sonra arzuyla sevgili oldu pöfff ne dedim bn yaa saçma işte diyeceğim o

Adanalı
Eşref Saati

Adanalının gelmesi o kadar da imkansız değil
Maraz Ali nin Bir Planı vardır elbet internette okumuştum geçen sene diyolardı adanalı ocakta geri dönecek maraz ali ölmiyecek ama maraz alinin mezarlıktan kaçış planını da söylüyodu unuttum