eskici 15.000'ler Kulübünde!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,995
Puanı
1,061

Forumumuzun en sevilmeyen, en itici üyesi @eskici maalesef, üzülerek söylüyorum ki 15 bin'ler kulübüne girmiş bulunmakta.
Troliçelerin şahı @Maskeli Fedai'nin 2016 versiyonu gibi olan eskici arkadaşımız ne yazık ki 15 bin oldu büyük üzüntü içerisinde tebrik ediyorum. Yazdığın bu 15 bin mesajın hesabını umarım bir gün vereceksin! Daha fazla konuşamıycam, sözler boğazımda diziliyor.

Hediyen.

Şaka bir yana son zamanlardaki bu büyük çıkışından ötürü tebrik ediyoruz, nice güzel mesajlarının devamını diliyoruz. Büyük tebrikler, bu da gerçek hediyen.

@mrt-06 tesekkürler
konunun baslari ve özellikle o hediye hic olmamis ama sonunda ki muhtesem hediyeyle iyi kurtarmissin
insallah daha uzun yillar forumda güzel güzel espriler yapacam tekrar tesekkürler

@mrt-06 tesekkürler
konunun baslari ve özellikle o hediye hic olmamis ama sonunda ki muhtesem hediyeyle iyi kurtarmissin
insallah daha uzun yillar forumda güzel güzel espriler yapacam tekrar tesekkürler
Kış geliyor kanka çoraptan başka güzel hediye olur mu.

Bu en güzel hediye @eskici sana
Gerçi ben sana en büyük güzelliği YY 3.Sezon'da Aslıyı seçtirerek yapmıştım

@eskici kardeşim tebrik ederim nice mesajlara inşallah.

Aslında seninle samimiyetimiz Survivor'la başladığından Gökhan Keser hediyesini ben verecektim ama madem Atacan vermiş, ben de başka bir hediye vereyim sana.

@destere'nin de oldukça kıskanacağı bir hediye, al bakalım.

Tebrikler @eskici nice nice 15binlere
Tesekkürler Forumdash

Nice güzel mesajlara.. tebrikler!
Tesekkürler Yakamoz-Asi

Suratsuz lafını da Sevdaluktan çalmışsın .ss

@eskici tebrik ederim dün akşam yazacaktım unutmuşum. İyi ki buradasın, iyi ki İçerdeyi dışarda izliyorsun
Nice 20 bin 30 binlere
Tesekkürler kanka İcerde yi disarda izlemek büyük bir zevk sana da tavsiye ederim
hediye yok mu

Bu en güzel hediye @eskici sana
Gerçi ben sana en büyük güzelliği YY 3.Sezon'da Aslıyı seçtirerek yapmıştım

Tesekkürler kardesim
evet senin sayende yani Asli sayesinde ilk kez bir yarismaya katilip en yüksek derecemi elde etmistim All Star sezonunda oldu tabi bu

Tesekkürler aga
olsun bu hediye de bir harika,en sevdigim sarkici sonucta

Çok istedin al sana hediye

Suratsuz lafını da Sevdaluktan çalmışsın .ss

@eskici tebrik ederim dün akşam yazacaktım unutmuşum. İyi ki buradasın, iyi ki İçerdeyi dışarda izliyorsun
Nice 20 bin 30 binlere
Hayır teyzem böyle şiveli söyler de bu lafı, ondan ağızıma yapıştı.