'Eski Yeni' Dizisine Bomba Kadro! | TRT 1

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,519
Reaksiyon puanı
13,666
Puanı
1,060
Yaş
28
onur-850x508.png


Yazın TRT 1'de yayınlanacak olan kod adı Eski Yeni dizisinin oyuncu kadrosu netleşiyor.

Yapımcılığını Fabrika Yapım'ın, yönetmenliğini Sadullah Celen'in, senaristliğini Baykut Badem'in üstlendiği, 'Once Again' adlı Kore dizisinden uyarlanan yapımda tutumlu bir baba, paraya değer vermeyen bir anne ve dört yetişkin çocuğunun hikayesi konu alınıyor.

Dizide Onur Buldu'nun canlandıracağı "Ferdi" karakterinin eşi "Öznur" rolüyle Melis Babadağ kamera karşısına geçecek. Öte yandan rol için adı geçen Aycan Koptur da dizinin merkezindeki Akyol ailesinin ortanca kızı "Deniz" rolüne hayat verecek.

Erdal Özyağcılar'ın Akyol ailesinin babası "Rasim", Seray Gözler'in anne "Canan", Barış Yıldız'ın "Kaan", Erdem Akakçe'nin "Nedim", Nergis Kumbasar'ın "Feryal", Ebrar Karabakan'ın "Tuğçe" karakterini canlandıracağı dizinin kadro çalışmaları devam ediyor.

Kod adıyla Eski Yeni, yakında TRT 1'de!

melis-2.png



Kaynak: Birsen Altuntaş
 
  • Beğendim
Reactions: Angelica
Kahraman ve Hayriye karı koca mı olacaklar, gözyaşım pıt...
 
Seray Gözler'in jet hızıyla yeni diziye transfer olması şoku. :A Güzel Günler'de Binnur Kaya'yla oynayıp Yabancı Damat nostaljisi yaşattıktan sonra şimdi de Erdal Özyağcılar'la birlikte olacak çok tatlı. :bhr:

Bu arada kadronun geri kalanı da bayağı iyi. Yönetmen ve senarist de komedi alanında tecrübeli isimler ama yapımcı o kadar zayıf ki dizinin başı yanarsa bundan yanar.
 
Sanırım yaz dizimi buldum. İnşallah izlenmede bir problem olmaz.
 
Baykut hocaya diziyi beraber yazma teklifinde bulundum ama reddetti tabii ki. Kalk Gidelim'den gelen bir hukukumuz var kendisi ile. :A