Eski Rol Arkadaşı Necati Şaşmaz'ı Yerden Yere Vurdu

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,039
Puanı
1,061
Kanaltürk'teki 2.Sayfa programına konuk olan Seray Sever Necati Şaşmaz'ı ağır şekilde eleştirdi.
Diziden Necati Şaşmaz yapımcıya şikayet edince arılan oyuncu olayın perde arkasını anlattı.
Şaşmaz'ın tecrübesiz olduğu dönemde tüm sahnelerionunla yazıldığı için 48 saat sette kadlığını belirten oyuncu Necati oynayamıyordu dedi.
Osman Sınav'ın koyu getirse oynatabilecek bir yönetmen olduğunu belirten oyuncu konuya daha fazla girmeyerek sözlerini bitirdi.

Valla Takas az sonra burada olunca kontra ataklar başlar benden söylemesi :D Takas kesin gidip Halit Ergenç'i yerden yere vuran birini bulup çıkarır korkuyorum ben. :D

öyle bir şansı yok adamın her dizsi tutumuş :d ayrıca ödülleri de ortada :D zaten o konu anca köşe yazısı bölümüne vadici yorumları olarak açılır :D+5

İlk ve son yorumum. Bu konuda :)

Seray Sever ilk sezon oynadı sadece. İlk sezon Necati Şaşmaz tecrübesizdi. Sanki geçen yıldan bahsediyomuş gibi anlamış bazıları.

Seray sever dünya starı zaten oynadığı diziler reyting rekorları kırdı :d Kurtlar vadisi gibi bir efsanede oynadığı için mutlu olması gerekir ayrıca necati şaşmaz ilk sezon tecrübesizdi ve üstünde büyük yük vardı normaldir dipnot olarak seray sever 20. bölümde ölerek Haziran 2003'te diziden ayrılmıştır. :)

ilk sezondan son sezana necati şaşmaz oyunculuk gerektirecek bir sahnede oynadı da biz mi bilmiyouz
asıl noktaya bakı8n kızı şikayet etmiş adam

Doğru demiş ilk oyunculuk deneyimiydi şimdi en iyi oyuncu

İlk oyunculuk deneyimi olduğu için çok normal. Ben şimdiki oyunculuğunu da çok iyi olarak görmüyorum ama o zamandan bu yana mutlaka çok ciddi gelişme olmuştur. :)

Polat hangi zor sahnede oynadıda oyunculugunu tartışıyoz.
Sesi kendi sesi değil zaten tek izlediğimiz görüntü :)

Dalga mı geçiyon adamın oynamadığı sahne mi var en iyi oyuncu

Asıl mesleği oyunculuk olmayan,ne konservatuarda okumuş nede Kurtlar Vadisi dışında bir dizide oynamış bir adamın oyunculuğundan birşey beklemek yanlış.İlk sezon normaldir ama Osman Sınav eğitimli adamlarla çalışsa daha iyi olurmuş.Bu Necati Şaşmaz'ın suçu değil bence Osman Sınav'ın suçu.

Hemen işe profesyonel olarak başlaması beklenmiyordu sanırım. :)