Bir forum klişesidir. Fi tarihinden konular bulunup hortlatılır ve nostaljik anlar yaşatılır.
Benim bildiğim anket sözlük kısmı için sorun yok ondan dolayı ben yapıyorum aradaNormalde uyarı verilmesi gereken durumdur, ama son zamanlarda hiç denk gelmedim.Son olarak hortlatıldığı için Anketler kısmını yok saydım.
Sıradakini merakla bekliyorum.
![]()
Ben genel olarak biliyordum.Benim bildiğim anket sözlük kısmı için sorun yok ondan dolayı ben yapıyorum arada![]()
Eğer öyle olsa benim şu an ceza yağmuruna tutulmam lazımBen genel olarak biliyordum.![]()
Aynen, güncelliğini koruyan ve şimdi de güncel olunacak konular için sorun yok, tabi bir anda 10 konu uplatılmamasına özen gösterilmeliBenim bildiğim anket sözlük kısmı için sorun yok ondan dolayı ben yapıyorum arada![]()
Evet fazla oldu bir dahakine suyunu çıkarmam bu kadarAynen, güncelliğini koruyan ve şimdi de güncel olunacak konular için sorun yok, tabi bir anda 10 konu uplatılmamasına özen gösterilmeliAyrıca klip konularını da uplatmak sorun değil. O an ilk kez dinlemiş oluyorsunuz veya son dinlenme oranını paylaşmak için yazıyorsunuzdur @Emre Ozansoy
Ben de bir - iki tanesini yaptım, haliyle fazla oldu toplamdaEvet fazla oldu bir dahakine suyunu çıkarmam bu kadar![]()
Ben de eksik kalmayayım dedin yani😉Uzun zamandır yapmamıştım dün yaptım![]()
Tabii kiBen de eksik kalmayayım dedin yani😉
yine sen yeniden senBelli bir tarihe ait olmayan konulara yapılınca forum için aksine yararlı olduğunu düşündüğüm eylem.