TRT 1 Eski Hikaye - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
afbcdn_sphotos_c_a.akamaihd.net_hphotos_ak_ash3_1376655_575391822517268_148404499_n.jpg

Buğra Gülsoy ile Funda Eryiğit'in başrolde yer aldığı TRT 1'in yeni dizisi Eski Hikaye bu akşam 22.30'da başlıyor!

Dizi ile yorumlarınızı, fragman ve özetleri bu konudan paylaşabilirsiniz.​

Ekli dosyalar

• afbcdn_sphotos_c_a.akamaihd.net_hphotos_ak_ash3_1376655_575391822517268_148404499_n.jpg
    afbcdn_sphotos_c_a.akamaihd.net_hphotos_ak_ash3_1376655_575391822517268_148404499_n.jpg
    60.5 KB · Hit: 77
bu dizi pt2`de ve bence iyi reyting ala bilir :) cunki Muhtesem yuzyil A.S.K. bitiyor ve umutsuz ev kadinlarida guclu rakip deyil pt2`de :D

Bugün ilk bölümünü izleme fırsatım oldu. İyi bir dizi. Umarım reytingleri de artar. Buğra Gülsoy çok iyi oynamış. Dizinin jeneriği de çok güzeldi. :)

Diziyi izlemeyen arkadaşlar hemen olumsuz eleştiriler yapıyorlar. Eski Hikâye'yi ilk bölümünden beri takip ediyorum ve başarılı bir dizi olduğunu düşünüyorum. Buğra Gülsoy'un da yanlış bir tercih yaptığını düşünmüyorum. :)

Diziyi izlemeyen arkadaşlar hemen olumsuz eleştiriler yapıyorlar. Eski Hikâye'yi ilk bölümünden beri takip ediyorum ve başarılı bir dizi olduğunu düşünüyorum. Buğra Gülsoy'un da yanlış bir tercih yaptığını düşünmüyorum. :)

bu cevap bana geldi herhalde:) , bence biraz dinlenmeliydi diye düşünüyorum arka arkaya dizilerde oynadı , bundan sonra ki projelerinde dikkatli olmalıydı , bu dizinin tek şansı TRT de yayınlanıyor olması
bu arada dizinin ilk 2 bölümünü izledim :)

bu cevap bana geldi herhalde:) , bence biraz dinlenmeliydi diye düşünüyorum arka arkaya dizilerde oynadı , bundan sonra ki projelerinde dikkatli olmalıydı , bu dizinin tek şansı TRT de yayınlanıyor olması
bu arada dizinin ilk 2 bölümünü izledim :)

Ben genel anlamda yazdım o yorumu. Birçok kişi senin gibi düşünüyor. Kısıtlı bir dizi ama kısıtlı olmasına rağmen, iyi bir dizi. Biraz daha geniş çaplı olsaydı eğer, çok daha iyi işler yaparlardı diye düşünüyorum. Bütün bunlara rağmen başarılı. :)

Buğra Gülsoy "Kuzey Güney"den sonra niye bu diziyi tercih etti çok merak ediyorum daha iyi bir projede olabilirdi.

Acaba bu dizinin tanıtımları mı iyi yapılmadı, günü mü yanlış bilemiyorum ama bu işin içinde bir iş var, çünku dizi neredeyse ilk 100'e zor giriyor.

PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs